Elmondjam a volt vőlegényemnek, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Egy veszekedés alkalmával olyat vágtam a fejéhez, amit nem lett volna szabad, ezért elhagyott, teljesen jogosan. Két hete nem beszéltünk, viszont tegnap megtudtam, hogy terhes vagyok. Nem hiszem, hogy csak ezért megbékélne, viszont nem tudom, hogy mennyire lennék képes egyedül felnevelni. Gondolkodtam azon, hogy titokban elvetetem, de attól is félek.2014. febr. 4. 18:01
11/34 anonim válasza:
Jézusom... oké, az is csúnya, hogy megütött, de ha korábban sosem tette, csak ezért amit mondtál, akkor jelen esetben megérteném őt, hűha, eléggé durva amit mondtál:S Mindazonáltal mondd el, mert az övé is a gyerek, joga van tudni és dönteni róla szerintem..
12/34 anonim válasza:
basszus, remélem ez a kommented csak vicc. akárhogy is van, akármilyen szarban vagytok, ilyen csúnya viselkedést nem lehet megengedni magatoknak.
13/34 anonim válasza:
Hű, hát ez most nagyon erőltetett. Lassan kifogysz a történetekből ; )
14/34 anonim válasza:
Akkor kérj bocsánatot és egyúttal mondd el, hogy kis családotok lett.
15/34 anonim válasza:
Ez esetben jogos ...illetve érthető volt a pofon szerintem ,pedig én elítélem az erőszakot .Bárhogy is történt van mit megbeszélnetek ,most meg már főleg ..
16/34 anonim válasza:
Na de mi volt a veszekedés kiváltója?
17/34 anonim válasza:
Bármi szerintem nagyon durva le nyomorékozni :S
18/34 A kérdező kommentje:
Az is az én hibám volt. Rábíztam a terítést, mert vendégeket vártunk és ő a remegős kezével rossz helyre nyúlt és lerántotta, az összes tányért a polcról. Csak pár darab maradt sértetlen az egész étkészletünkből, ezért ideges lettem és kicsúszott pár dolog a számon.
2014. febr. 4. 19:03
19/34 anonim válasza:
Akkor se kellett volna lenyomorékoznod. Szerintem nem olyan nagy ügy, hogy összetört pár tányér.
20/34 anonim válasza:
Jaj istenem -.- ... Ez nagyon csúnya húzás volt tőled ! 2 hét eltelt és te nem is kerested őt ? Jogosan gondolhatja ,hogy ennyire "szereted" őt . .. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!