Mit tegyek? A húgom terhes, széthullik a család
Pár napja kiderült hogy 5 hónapos terhes a húgom (16 éves) sose volt egy vékony alkat, így nem tűnt fel, persze láttuk hogy hízott meg többet evett, de szedett gyógyszert, csak nem rendesen. Apukám félek hogy egyszer agyvérzést kap, vagy anyum is rosszul lesz, nekem nincs nagyon étvágyam, amúgy is mostanában elég feszült a hangulat nálunk, minden napos vita, én nem találok munkát hiába is szeretnék, meg keresek is, ez meg most fel tette az i-re a pontot. Egész nyugodtan fogadták (legalábbis nem balhéztak) gondolom felesleges, ha kiabált volna se lett volna jobb. Miskolci vagyok, és majd a fővárosba szeretnék költözni, de így hogy a húgom terhes...
19L
A hugod magának kereste a bajt.Nem a te dolgod rajta segíteni.Ez már az ő felelőssége.Te éld a saját életed.Ne add fel miatta az álmaidat,nem éri meg,hidd el!!
A szüleid dolga lesz segíteni őt,nem a tied!!
25/L
Ott vannak azok az inkubátorok a kórházaknál, amikbe csak úgy be lehet rakni a babát ha nem kell azt kész. Probléma megoldva.
A családotokban újra minden rendben lesz.
Most lehet, hogy durva leszek, de: attól, hogy a húgod terhes, már nem járnak Miskolcról Pestre a vonatok? Neked semmi közöd a húgod terhességéhez, menj, költözz, keress munkát és saját életet magadnak.
Azt meg, hogy "otthon maradok, mert a húgom terhes, és különben is ne hulljon szét a család" felejtsd el, marhaság, és saját magadat ejted vele csapdába.
Járd a saját utad, én is azt mondom... Véletlenül se te vállalj felelősséget a húgod tetteiért..
Viszont jó ha tudomásul veszed, nem a húgod miatt hullik szét a alád.. Ez már egy tünet.
Ha annyira jó és szoros kapcsolatotok volna. Acsaládban, akkor nem 5 hónapos terhesen tudjátok meg a dolgokat, hanme a húgod hamarabb beavat (esetleg észreveszitek)
Költözz a fővárosba nyugodtan.. A tesód élete a tesődé, a tied a tied..
Nem azt mondom, hogy ne segíts neki!
Hanem azt, hogy ne felejtsd el a saját terveid szerint a saját életedet élni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!