Elmondjam a volt vőlegényemnek, hogy terhes vagyok?
Te még szereted? Lelked mélyén biztosan nem, mert akkor nagyon dühös állapotodban sem tudtál volna mélyen bántó dolgot a fejéhez vágni.
Nyomorék ide vagy oda, nem volt joga megütni, neked meg a dühödet másban kellene kiélned, na meg nem egy remegő kezűre bízni a terítést. Egyikőtök sem kezeli jól a streszt, egymás ellen fordultok tőle. Ez nem jó, az azonban, hogy az ő esetében ez fizikai erőszakba torkollik, az már gáz. Én emiatt nem keresném a társaságát, és a gyerektől is megszabadulnék. Mindenkinek van fájó pontja, mégsem ütöm meg azt, aki "kicsúfol" miatta, nem az oviban vagyunk. Legalább kiderült, hogy a lelked mélyén mit gondolsz róla, az ő esetében meg az, hogy agresszív. Az meg, hogy egyikőtök sem kereste a másikat két hét alatt sem...kell még több érv ahhoz, hogy nem vagytok egymás igazi társai?
Little-kóros, nem öröklődik.
Tudom, hogy hibáztam, bocsánatot is kértem, de nem érdekli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!