Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam a volt vőlegényemnek...

Elmondjam a volt vőlegényemnek, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Egy veszekedés alkalmával olyat vágtam a fejéhez, amit nem lett volna szabad, ezért elhagyott, teljesen jogosan. Két hete nem beszéltünk, viszont tegnap megtudtam, hogy terhes vagyok. Nem hiszem, hogy csak ezért megbékélne, viszont nem tudom, hogy mennyire lennék képes egyedül felnevelni. Gondolkodtam azon, hogy titokban elvetetem, de attól is félek.
2014. febr. 4. 18:01
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
42%
Ja ő mond egy csúnya szót, pasi megüti, de ő menjen utána...ahhha
2014. febr. 4. 19:15
 22/34 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem ez a veszekedés, akkor is meg történt volna, ha a kérdező párja egészséges, legfeljebb más szavakkal illette volna őt. Sajnos a mindennapi stressz, a felgyülemlett feszültség, kijöhet így. Egyébként én elmondanám neki!
2014. febr. 4. 19:43
 23/34 anonim ***** válasza:
9%
En nem mondanám el, es el is vetetnem. Semmi ne kössön egy olyan emberhez, aki kepes megütni, és pláne ne függj tőle... Szerintem tök mi.degy, hogy mit mondtal neki, mert qurvazzon le, hagyjon el, de ne üssön... En a rendőrséget is ráhívtam volna a nyomira.
2014. febr. 4. 20:06
 24/34 anonim ***** válasza:
24%
Szerintem nincs mentség arra, ha megüt egy férfi egy nőt. Még sérültnek sem... Tény, hogy arra sincs mentség, hogy lenyomorékozz egy mozgássérültet. Nehéz ügy. Minden esetre joga van tudni.
2014. febr. 4. 20:07
 25/34 anonim ***** válasza:
46%

Te még szereted? Lelked mélyén biztosan nem, mert akkor nagyon dühös állapotodban sem tudtál volna mélyen bántó dolgot a fejéhez vágni.

Nyomorék ide vagy oda, nem volt joga megütni, neked meg a dühödet másban kellene kiélned, na meg nem egy remegő kezűre bízni a terítést. Egyikőtök sem kezeli jól a streszt, egymás ellen fordultok tőle. Ez nem jó, az azonban, hogy az ő esetében ez fizikai erőszakba torkollik, az már gáz. Én emiatt nem keresném a társaságát, és a gyerektől is megszabadulnék. Mindenkinek van fájó pontja, mégsem ütöm meg azt, aki "kicsúfol" miatta, nem az oviban vagyunk. Legalább kiderült, hogy a lelked mélyén mit gondolsz róla, az ő esetében meg az, hogy agresszív. Az meg, hogy egyikőtök sem kereste a másikat két hét alatt sem...kell még több érv ahhoz, hogy nem vagytok egymás igazi társai?

2014. febr. 4. 20:34
 26/34 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ha lenyomorékozod veszekedés alkalmával, akkor igazából nem fogadtad el őt úgy ahogy van. Mert ha egészséges emberek veszekednek, akkor mit vágnak egymás fejéhez? A régi sérelmeket amiket nem tudtak feldolgozni és a másik tulajdonságait, jellemhibáit amit nem fogadnak el... Te tudod...
2014. febr. 4. 20:47
 27/34 A kérdező kommentje:
Elmondtam neki, de nem hitte el, azt hiszi, hogy így akarom visszaszerezni. Holnap elviszem neki a terhességi teszteket.
2014. febr. 5. 18:19
 28/34 anonim ***** válasza:
75%
A legjobb megoldás az lenne, ha abortuszra mennél. Nyomoréknak nevezed azt, akkor szeretsz - gondolom a gyereket is sértegetned hasonlóval.....
2014. febr. 6. 08:51
 29/34 anonim ***** válasza:
88%
Én nem értem, ha lenyomorékozod, akkor hogy tudtál vele szeretkezni?! Egyebként milyen jellegü a betegsége? ha van 1% is, hogy a pici is örökölheti, akkor inkabb vetesd el, a válaszaid alapján nem vagy olyan nő akinek egy beteg kisgyerekre lenne elég türelme.
2014. febr. 6. 09:07
 30/34 A kérdező kommentje:

Little-kóros, nem öröklődik.

Tudom, hogy hibáztam, bocsánatot is kértem, de nem érdekli.

2014. febr. 7. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!