Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a vőlegényemnek, hogy nem tőle vagyok terhes?
Figyelt kérdés
Megtalálta a tesztet és nem tudtam neki akkor elmondani,mert nagyon örült,egész nap erről beszélt.2013. febr. 24. 17:44
1/47 anonim válasza:
Ez kérdés? Persze, hogy mondd el. De a bőröndjeiddel együtt, mert ha van egy csepp esze, akkor kivág, mint macskát .... Mondom ezt nőként. Az ilyenek miatt mint te sosem csodálkozom, hogy összességében az összes nőt k*rvának kiáltják ki az egész világon. De szégyellem magam miattatok is.
3/47 anonim válasza:
Sajnálom szegényt... Igen, az ilyenek miatt hívnak minden nőt k...rvának.
4/47 anonim válasza:
El bizony es szamits ket nagy pofonra meg a szakitasra
5/47 A kérdező kommentje:
Azért emiatt nem vagyok k.va.
Nekem is nehéz ez az egész helyzet,én sem így terveztem ezt az egészet.Hoztam pár nem túl jó döntést az életben,ettől még nem fogok a pokolra jutni.
2013. febr. 24. 17:51
6/47 anonim válasza:
Igen most mond el neki,de remélj vele hosszú időt.Joga van megtudni az igazságot!
7/47 anonim válasza:
Osztom a legelső válaszoló véleményét !!! Úgy-úgy... el kell mondani ... a megcsalásra nincs elfogadható magyarázat..Az csak a minimum,hogy vállalod a következményét a tettednek.. a "vőlegényednek" nem teheted tönkre még jobban az életét azzal,hogy más porontyát varrod a nyakába..
8/47 anonim válasza:
Honnan tudod hiszen barmelyik szexbol lehet gyerek egy honapon belul.
Megint egy okos no aki nem ismeri a bio alapokat.faraszto
Ha meg egy egesz honapig nem volt veled o is rajon nem az ove
9/47 anonim válasza:
Csak rossz döntésnek nevezed, hogy a vőlegényed mellett lefeküdtél mással?! Én elsüllyednék szégyenemben még akkor is, ha netán összevesztél vele valamin. Várhattál volna a vígasztalódással.
10/47 anonim válasza:
ha továbbra is a völegényeddel szertnél együtt élni, akkor ha még van rá idő, mond neki hogy nem szertnél még gyereket. ezt jobban meg fogja érteni mint azt hogy nem az övé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!