Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a vőlegényemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a vőlegényemnek, hogy nem tőle vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Megtalálta a tesztet és nem tudtam neki akkor elmondani,mert nagyon örült,egész nap erről beszélt.
2013. febr. 24. 17:44
1 2 3 4 5
 11/47 A kérdező kommentje:
Külföldön dolgozik és elég keveset van itthon.Biztos,hogy nem tőle vagyok terhes.
2013. febr. 24. 17:56
 12/47 anonim ***** válasza:
van benne valami, amit a 8-as mond, honnan tudod, hogy nem az övé?
2013. febr. 24. 17:57
 13/47 anonim ***** válasza:
100%
anyám....
2013. febr. 24. 17:58
 14/47 anonim ***** válasza:
100%

5. kérdező, elhiszem, nehéz ez neked, de ez nem érdekel senkit, hiszen Te kerested magadnak ezt a helyzetet, senki nem kényszerített bele, azt se lehet mondani h önhibádon kívül kerültél bele, mert ehhez teljes mértékben te is kellettél. és amúgy, nem tudom, hívő/vallásos vagy-e, de ilyen miatt is a pokolra lehetne jutni.

na, de hogy ne csak szidjunk, hibáztassunk téged, a kérdésedre válaszolva, igen, mondd el neki.

de tessék szépen vállalni a tetteid következményeit is, ilyenkor legyél kemény nő!

nagyon negatív dolog, ha vkinek van egy kapcsolata, és félrelép. ugyanis sok embernek egyáltalán nincs kapcsolata és nagyon sokat megadna azért, hogy legyen, és nagyon gáz, amikor valakinek meg van, és nem tudja megbecsülni.

De az is lehet, hogy ez a kérdés kamu, mert olyan dolgokat írhat bárki ide és találhat ki, amilyet csak akar, és lemérheti a nagyközönség válaszreakcióit, hogy mennyire háborodik fel egy adott dolgon.

2013. febr. 24. 17:58
 15/47 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nyakára sózol egy zabigyereket rosszabb vagy, mint egy útszéli k. Más férfitól terhes lenni nem csupán rossz döntés.
2013. febr. 24. 17:59
 16/47 anonim ***** válasza:
100%

Félrementél és még hozzá akarsz menni? Minek? Mindenki érdekében jobb lesz ha veszel egy nagyobb levegőt és végre felnőttként, felelősséggel cselekszel.

Ha itt nem vállalod a következményeket akkor mikor? Igaz embernek vallanád magad ha nem tennéd meg? Meddig fogod nyelni a hazugságaidat? És ha a gyerekkel történik valami /ne így legyen/ akkor, hogy magyarázod meg neki, hogy nem segíthet?

Szerintem ilyen érzelmi zűrrel ez nem lesz "házasság".

Az, hogy félsz a szégyentől azt már ne mások szívják meg.

Nyugodj meg túl fogja élni és én is azt mondom nőként, hogy joga van tudni. Magadra is másképp fogsz nézni ha felelősséget vállalsz a tetteidért.

Egyébként meg, amit nem egy ember tud az nem titok. Bármikor megtudhatja, hogy félreléptél.

2013. febr. 24. 18:00
 17/47 anonim válasza:
És ő nem jött rá, hogy tőle nem lehet a gyerek? Nem számolt utána? Szép kis menyasszony vagy... nem bírtad ki, hogy ne kefélj félre. És ezek után még össze akartok házasodni?
 18/47 anonim ***** válasza:
100%

ha már ilyen jófej vagy, h félrekeféltél, legalább ésszel csináltad volna.

ugye nem szeretnéd a nyakába varrni a kakukkfiókát?

ugye már most világos számodra, h minimum 3 ember életét toltad el?

19/47 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem ne ítélkezzünk senki felett, amíg nem tudjuk az okokat!
2013. febr. 24. 18:01
 20/47 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz elég bátor voltál, hogy mással tömesd magad és még védekezni sem volt eszed, de ahhoz már gyáva, hogy elmond neki?
2013. febr. 24. 18:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!