Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elmondjam a vőlegényemnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam a vőlegényemnek, hogy nem tőle vagyok terhes?

Figyelt kérdés
Megtalálta a tesztet és nem tudtam neki akkor elmondani,mert nagyon örült,egész nap erről beszélt.
2013. febr. 24. 17:44
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
100%

Szóval ha te tudod, hogy a külföldi meló miatt nem lehet ő akkor eltelt egy kis idő azóta, hogy együtt voltatok ezért lehetsz benne biztos.

Nos szerinted mennyi idő kell ahhoz, hogy el kezdjen számolni és rájöjjön? Ennyire nem lehet hülye!!!

2013. febr. 24. 18:02
 22/47 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, gusztustalan megcsalni a vőlegényed,amíg az kint gürizik külföldön. De ha már megtetted, nem volt annyi eszed, h védekezz? Ha meg már besikerült, akkor mondd el neki és hadd dönthesse el ő, hogy akarja-e a más kölykét nevelni vagy abortuszra küld. Vagy kib@sz az utcára a cuccaiddal.
2013. febr. 24. 18:02
 23/47 anonim ***** válasza:
9%
Most mit vagytok úgy kiakadva? Mintha nem lenne mindennapos a megcsalás! Jó nem szép dolog, de most úgy letámadtátok mintha embert ölt volna. De mindenesetre jobb elmondani, mert úgy is kiderülne, és nem fer a vőlegénnyel szemben sem.
2013. febr. 24. 18:04
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Na neee ... Nagyon "szeretheted" a vőlegényedet...biztos nem azt érdemli,hogy amig ő a közös jövőtökért teper,te mással henteregj!!!! Képzeld az én párom is külföldön dolgozik,de még gondolatban sem csaltam meg... Nem is tenném soha..Én SZERETEM (!!! ) a páromat. Nehogy már ne birjunk ki pár hetet...
2013. febr. 24. 18:06
 25/47 anonim ***** válasza:
100%

"Most mit vagytok úgy kiakadva? Mintha nem lenne mindennapos a megcsalás! "

A kérdező éppen arra készül, hogy a vőlegénye nyakára sózza a gyerekét. Azért ez jóval több, mint egy megcsalás. Ez a legundorítóbb dolog amit nő tehet.

2013. febr. 24. 18:06
 26/47 anonim ***** válasza:
69%

nem vagy k*rva?akkor azt minek neveznéd hogy nem a vőlegényedtől vagy terhes?

sajnálom őt,el se tudom képzelni hogy majd hogyan érezheti magát ezután

2013. febr. 24. 18:07
 27/47 anonim ***** válasza:
100%
Milyen okát, az is szánalmas aki szerint van ok a megcsalásra.
 28/47 anonim ***** válasza:
:/
 29/47 anonim ***** válasza:

#19 (18:01), arra hogy a Kérdező mással volt, még csak-csak lehet ok... arra viszont, hogy nem mondja el a párjának, hogy mástól terhes, nem létezhet ilyen.

Egyébként én férfiként, ha elmondana ilyesmit a párom, akkor megbeszélném vele, és jutnánk valamire. Ha viszont másként derülne ki, akkor kidobnám, mindenféle mérlegelés nélkül...

2013. febr. 24. 18:09
 30/47 anonim ***** válasza:

A valódi apa hogyan áll hozzá?

3 dolgot tehetsz:

1. Elmondod, akkor tuti, hogy kirúg,

2. elveteted (utálom az abortuszt, de...)

3. Hallgatsz róla, örökké hordozod majd a terhet, reméld, hogy nem fog sem a postásra, sem Obamára hasonlítani, mert akkor gyorsan lebuksz.

2013. febr. 24. 18:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!