Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a vőlegényemnek, hogy nem tőle vagyok terhes?
Szóval ha te tudod, hogy a külföldi meló miatt nem lehet ő akkor eltelt egy kis idő azóta, hogy együtt voltatok ezért lehetsz benne biztos.
Nos szerinted mennyi idő kell ahhoz, hogy el kezdjen számolni és rájöjjön? Ennyire nem lehet hülye!!!
"Most mit vagytok úgy kiakadva? Mintha nem lenne mindennapos a megcsalás! "
A kérdező éppen arra készül, hogy a vőlegénye nyakára sózza a gyerekét. Azért ez jóval több, mint egy megcsalás. Ez a legundorítóbb dolog amit nő tehet.
nem vagy k*rva?akkor azt minek neveznéd hogy nem a vőlegényedtől vagy terhes?
sajnálom őt,el se tudom képzelni hogy majd hogyan érezheti magát ezután
#19 (18:01), arra hogy a Kérdező mással volt, még csak-csak lehet ok... arra viszont, hogy nem mondja el a párjának, hogy mástól terhes, nem létezhet ilyen.
Egyébként én férfiként, ha elmondana ilyesmit a párom, akkor megbeszélném vele, és jutnánk valamire. Ha viszont másként derülne ki, akkor kidobnám, mindenféle mérlegelés nélkül...
A valódi apa hogyan áll hozzá?
3 dolgot tehetsz:
1. Elmondod, akkor tuti, hogy kirúg,
2. elveteted (utálom az abortuszt, de...)
3. Hallgatsz róla, örökké hordozod majd a terhet, reméld, hogy nem fog sem a postásra, sem Obamára hasonlítani, mert akkor gyorsan lebuksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!