Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam a vőlegényemnek, hogy nem tőle vagyok terhes?
kis ribizli... igenis a pokolra fogsz jutni. elintézem, ne aggódj.
2013. febr. 24. 18:14
Az a baj, hogy ez nem simán egy "rossz" döntés volt, hanem emberek életét tetted tönkre. Kezdve veled, mert a vőlegényed úgyis ki fog vágni mint macskát szarni a magzatoddal együtt, aztán egyedülálló gyerek leszel egy zabigyerekkel. 2. A vőlegényed most egy életre csalatkozott a nőkben, csoda, ha valakit még a bizalmába lesz képes újra fogadni 3. a gyereknek is baromi jó érzés lesz úgy felnőni, hogy ilyen zavaros körülmények között fogant. Úgy gáz ez a sztori, ahogy van, már amennyiben igaz.
2013. febr. 24. 18:15
Hát ha ez kérdés akkor már régen rossz.
2013. febr. 24. 18:17
34/47 A kérdező kommentje:
Az igazi apa biztos,hogy nem akarná a babát,mert egy nőcsábász.Ismerem őt már kiskorunk óta,mindig jóban voltunk,gimiben jártunk is,fél éve megint közelebb kerültünk egymáshoz.Neki vannak mellettem kalandjai,nekem pedig ott a párom,aki teljesen más,mint ő.
Szeretem a vőlegényemet valamilyen szinten és ragaszkodom hozzá.Már próbáltam vele szakítani,de képtelen voltam rá.Tudom,hogyha elmondanám neki ezt az egész,kiborulna.
Ja és egyébként nekem ott sántít a sztori, hogyha sejtetted, hogy nem a pasidtól vagy a gyerek, akkor próbálsz titokban tesztelni, amennyire csak lehet, lehetőleg nem is otthon. Ha meg végképp nem tudsz máshol tesztelni, csak otthon, akkor utána alap, hogy kivágod a kukába a tesztet és nem a lakásban lévő szemetesbe, hogy a pasi még véletlenül se találja meg. Szóval te vagy irgalmatlanul hülye vagy, vagy kamuzol. Én egyszer csináltam titokban terhességi tesztet még fiatalon, mert anyámmal éltem még akkor és amikor biztos voltam az eredményben, úgy eltüntettem a tesztet, hogy azt más a föld alól se tudta volna előkeríteni.
2013. febr. 24. 18:20
Különben tudod mit érdemelnél kérdező? Hogy megszüld azt a gyereket és egy egész életedben azzal a tudattal feküdj-kelj, hogy hazugságban és csalásban neveled a gyerekedet, akit a férjed sajátjának hisz. Bele fogsz dögleni.
2013. febr. 24. 18:24
Genetikai teszt nelkul csak a joisten tudja ki az apa.
Nincs mas hatra meg kell varni amig megszuletik es akkor tesztelni es az igazi apat fiztesre birni.
Keszulj fel egyedulallo anya leszel.
2013. febr. 24. 18:25
Nézd Kérdező, azt még mondjuk megteheted a tudatos kakukkfióka-neveltetés létező legrosszabb alternatívája helyett kisebbik rosszként, hogy elveteted, és azt mondod, spontán vetéltél el. Ezen nagyon lebukni sem lehet, mert a későbbi doksikra csak annyi kerül rá előzményként, hogy 2003-ban volt egy vetélésed. Az nem, hogy spontán vagy művi...
De mondom, ez csak a legrosszabb helyetti kisebbik rosszként jácc, a relatív legjobb megoldás természetesen az őszinteség.
2013. febr. 24. 18:36
39/47 anonim válasza:
"Szeretem a vőlegényemet valamilyen szinten és ragaszkodom hozzá.Már próbáltam vele szakítani,de képtelen voltam rá."
Miért is szakítanál vele? Külföldön van, nem sok vizet zavar, kufircolhatsz mellette, talán még el is tart téged külföldről. Kényelmes.
2013. febr. 24. 19:24
38, ezt rosszul tudod. A kórházi zárójelentésben benne van, hogy művi abortuszt végeztek. Nekem volt abortuszom, ott "virít" a zárójelentésen, hogy "vaacumos interruptio 8. terhességi héten". Szóval rákerül a papírra, mert rá kell kerülnie.
2013. febr. 24. 19:59
Kapcsolódó kérdések: