A szüleim annyira berágtak rám, hogy nem beszélnek velem, mert kiderült, hogy a barátnőm terhes. Ez most komolyan normális?
Hány évesek vagytok, mit csináltok? Mert ha külön élsz és dolgozol, eltartod magad és így csúszott be a baba de vállaljátok, akkor ez van, sokat nem tudnak tenni.
Ha otthon laktok, ők tartanak el titeket és most gyakorlatilag az ő nyakukba varrnátok egy éjszaka is ordító csecsemőt akinek ők veszik a pelenkát, akkor jogos, hogy nem veregetnek vállon büszkén.
Ja, bocs látom a 24 évet....
Akkor marad az anyagi helyzetre és munkára vonatkozóan a kérdés.
Én sem értem a reakciójukat.
Kedvelik a szüleid a barátnődet?
Nos igen, valóban nem könnyű mostanában elbírni egy gyerekkel, ezt nem vitatom.
Nekik már az sem tetszett, hogy elmentem rendőrnek, szóval várható volt, hogy ebbe is belekötnek.
A szüleid hülyék. Normális nagyszülők támogatnának mindenben és örülnének az új családtagnak.
Tegyél meg egy szívességet magadnak,és a Kedvesednek, ne erőltesd a kapcsolattartást a szüleiddel. Jobb lesz mindenkinek. A lényeg, hogy a pároddal számíthattok egymásra, és talán az ő szülei normálisabbak. Az a legfontosabb hogy az érkező új életet mindenki szeresse és akarja, aki körülveszi, aki meg nem így gondolkodik, az kerülje.
Nem lehet, hogy a barátnőddel van probléma?
A nagyszüleim is így reagáltak, amikor anyukám terhes lett. De nem a kor miatt, hanem mert úgy gondolták, nem illenek össze a szüleim, és ezért baj, hogy egy gyerek összeköti őket.
Igazuk volt, nem sok annyira rossz házasságot láttam, mint a szüleimé. Jobb lett volna, ha gyerekcsinálás helyett szakítanak, mindkettejüknek jobb élete lehetett volna mással.
Nem mondom, hogy nálatok is ugyanez a helyzet, de nem lehet, hogy ezzel van problémájuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!