Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüleim annyira berágtak...

A szüleim annyira berágtak rám, hogy nem beszélnek velem, mert kiderült, hogy a barátnőm terhes. Ez most komolyan normális?

Figyelt kérdés
24/F
2013. febr. 20. 23:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Minket azert nyuznak, hogy legyen mar gyerek ,mi 3 eve elunk kulon... Szerintem kerdezd meg mi ezzel a bajuk.

Mert se nem a nyakukra vallaljatok, se nem oktartanak el.

Nem ti ik vagytok mar.

Szamomra ez megdobbento, nekem tobb ismerosom is van akik hazasok, vagy jegyesek(termeszetesen kituzott nappal), utana tervbe a baba, de van akinek mar enelkul erkezik.

Igaz 1 -1,5 evvel idosebbek vagyunk.

Megeshet, hogy sajat maguk nem tudnak elszamolni a korukkal, es nem tudjak elfogadni, hogy nagyszuloklesznek, lattam iylet sokat, az en esesapam is ilyen, neki meg remiszto, hiszen a barati kore az fiatalabb (27-35) ok most hazasodnak....

25/N

2013. febr. 21. 08:58
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván van valami számukra értelmes magyarázatuk erre. Persze ez nem azt jelenti, hogy normális is lesz, de kérdezd meg őket. Elég kevés infó amit leírtál, még tippelni sem érdemes.
2013. febr. 21. 09:39
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

2 lehetőségre gondoltam:

1.vagy megijedtek, hogy így telik az idő, hogy már nagyszülők lettek. Ez valószínűleg a gyerek születése meg fogja változtatni, hisz öröm lesz nekik.

2.vagy annyira meg akarják neked szabni, hogy mit csinálj.Írtad, hogy annak sem örültek, hogy rendőr lettél. Lehet ők azok a típusú szülők, akik nagyon rá akarnak telepedni a gyerekre, s minden lépését meg akarják szabni.Ha meg nem úgy lesz, akkor ők vannak megsértődve.

Ha ez lesz az igaz, akkor ne engedd, hogy ennyire elnyomjanak, mert sosem tudsz majd önálló lenni.Az ilyen szülőknek van valami baj odabent, mert nem egészséges, amit csinálnak.

2013. febr. 21. 09:45
 14/17 Bence_ ***** válasza:
100%

Szülői hőbörgések oka általában a félelem.

Valamitől féltenek, óvnának. Mivel nem úgy viselkedtek ahogy szerintük helyes. Elfenekelni már nem tud. Ezért evvel szankcionál.

Párodnak volt 1 éves munkaviszonya?

2013. febr. 21. 09:47
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, valószínűleg a lánnyal nincsenek megelégedve, de mivel nem tudják megváltoztatni a szitut, előbb utóbb megbékélnek, sőt ha megszületik, imádni fogják a gyereket.
2013. febr. 21. 10:43
 16/17 anonim ***** válasza:
8%
Tényleg nem vagy normális. Főként azért, mert rendőrnek mentél. Ha tth. vagy, akkor meg főleg, mert akkora fizetésre nem lehet gyereket vállalni, de a kezdő tiszti fizura sem, márpedig ha két éve dolgozol, akkor az még erősen kezdő fizu (hacsak nem vagy annyira jó, hogy máris kiemelt helyen vagy). Sorban szerelnek le a régi, tapasztalt rendőrök, mert se megbecsülés, se normális fizetés, sőt, annyi, hogy épp csak éhen ne haljon a szerencsétlen, miközben az emberek többsége azt hiszi, milyen jó a fizetés, mennyi juttatás van, stb., holott semmi. Na, erre gyereket vállalni... ettől függetlenül megértelek, felnőtt ember vagy, ha a szüleid gyerekként viselkednek, az az ő bajuk, és tényleg nem normális a viselkedésük. És az a baj, hogy ha tényleg hivatástudatból csinálod ezt a pályát, akkor később sem lesz jobb, nem fogsz több fizetést kapni, tehát igazából nincs mire várni a gyerekkel, nem lehet azt mondani, hogy később jobb lesz, vagy megalapozod az egzisztenciádat.
2013. febr. 21. 11:31
 17/17 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem csak sokkot kaptak, majd lenyugszanak és akkor nem lesz semmi baj. Adj nekik időt, elvégre felnőtt emberek vagytok, nem egy hete jártok van munkátok is. Szóval tényleg nem értem a reakciójukat. A 4-es válaszoló meg a holdon él. Minek kéne gazdagnak lenni egy babához? Ha minden ember így gondolkozna kihalna az emberiség.
2013. febr. 21. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!