A szüleim annyira berágtak rám, hogy nem beszélnek velem, mert kiderült, hogy a barátnőm terhes. Ez most komolyan normális?

Minket azert nyuznak, hogy legyen mar gyerek ,mi 3 eve elunk kulon... Szerintem kerdezd meg mi ezzel a bajuk.
Mert se nem a nyakukra vallaljatok, se nem oktartanak el.
Nem ti ik vagytok mar.
Szamomra ez megdobbento, nekem tobb ismerosom is van akik hazasok, vagy jegyesek(termeszetesen kituzott nappal), utana tervbe a baba, de van akinek mar enelkul erkezik.
Igaz 1 -1,5 evvel idosebbek vagyunk.
Megeshet, hogy sajat maguk nem tudnak elszamolni a korukkal, es nem tudjak elfogadni, hogy nagyszuloklesznek, lattam iylet sokat, az en esesapam is ilyen, neki meg remiszto, hiszen a barati kore az fiatalabb (27-35) ok most hazasodnak....
25/N

2 lehetőségre gondoltam:
1.vagy megijedtek, hogy így telik az idő, hogy már nagyszülők lettek. Ez valószínűleg a gyerek születése meg fogja változtatni, hisz öröm lesz nekik.
2.vagy annyira meg akarják neked szabni, hogy mit csinálj.Írtad, hogy annak sem örültek, hogy rendőr lettél. Lehet ők azok a típusú szülők, akik nagyon rá akarnak telepedni a gyerekre, s minden lépését meg akarják szabni.Ha meg nem úgy lesz, akkor ők vannak megsértődve.
Ha ez lesz az igaz, akkor ne engedd, hogy ennyire elnyomjanak, mert sosem tudsz majd önálló lenni.Az ilyen szülőknek van valami baj odabent, mert nem egészséges, amit csinálnak.

Szülői hőbörgések oka általában a félelem.
Valamitől féltenek, óvnának. Mivel nem úgy viselkedtek ahogy szerintük helyes. Elfenekelni már nem tud. Ezért evvel szankcionál.
Párodnak volt 1 éves munkaviszonya?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!