Mit tegyek, elmondjam az apukának, hogy terhes vagyok?
"aki egyszer félrement,úgyis félremegy máskor is.ha nem is veled,akkor mással"
Ez olyan, mint a férfiak "ha rövid szoknyát vesz fel, ne csodálkozzon, ha alányúlnak az utcán, ha nem én majd megteszi más" érvelése.
"Csufolni fogjak hogy zabi "
Úristen, te hol élsz, melyik univerzumban?:D
Vannak megfelelő válaszok, ha a gyerek megkérdezi, ki az apja, hol van ő. Nagy összegben merek fogadni, hogy az óvodában, iskolában távolról sem ő lesz az egyetlen, aki csak ritkán, vagy egyáltalán nem fog találkozni azzal, aki nemzette. A kérdező 27 éves, simán találhat magának párt, aki szereti és elfogadja őt gyerekestül, a kicsi pedig azt fogja apjaként szeretni, aki felneveli, nem a spermadonort.
Az meg, hogy "megjelenik az örökös a temetésen", nem az ő problémája, hanem apué, húzott volna óvszert, ha m félredugott. Én legalábbis hasonló helyzetben tennék magasról mindenki más érdekeire és lelkivilágára, a gyerekem az első, érte vagyok felelős, nem apuci családjáért.
Hazassagon kivul balkezrol nos ember gyerekenek lenni csodalatos dolog.
Sot gyereknek azt is meseld el anya nem tud vedekezni egyejszakas eredmenyebol lett.
Kegyetlen a vilag egy eletre pecset a gyereken ez a szarmazas
Bocs, 51%-os, de te tényleg valami középkori maradvány lehetsz.
Nem helyeslem se a házasságtörést, se a felelőtlen, egyéjszakás kalandokat, de ma már a kutyát se érdekli, hogy a gyerek honnan, milyen kapcsolatból származik, a tizenévesek még a "balkézről" fogalmát se ismerik. Rengeteg (hosszabb-rövidebb) élettársi kapcsolat, válás, mozaikcsalád van, nem beszélve a 40 felé közelítő nőkről, akik párkapcsolat híján random pasival csináltatnak gyereket (több ilyet is ismrek), pont tojik rá mindenki, hogy egy szülő miért egyedülálló, vagy miért nevelőapja van a gyereknek. Hál'istennek, ezen a zabigyerekezésen már rég túljutottunk.
Nagyszerű, hogy ebben a sztoriban mindenki csak a kérdező, a gyerek, illetve a pasas életével foglalkozik. Senki egy szót nem tett arról, hogy mi lesz a megcsalt feleség és az ő gyerekeinek az életével. Az le van xarva, ugye?
Tartsd meg, kussoljál róla és mihamarabb keríts egy értelmes férfiembert aki apjaként hajlandó vállalni a gyereked. Nem lesz könnyű találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!