Elmondjam a meddőségi orvosnak hogy voltam már terhes?
1. ha nem vagy őszinte az orvossal, akkor nem tud érdemben segíteni, sőt, rossz nyomon is indulhat el
2. ha nem vagy őszinte a férjeddel és esetleg más papírokból értesül ezekről, akkor szerinted hogy fog rád nézni?
Konklúzió: Viselkedj felnőtt nőként, aki megérett az anyaságra, és légy őszinte azokkal az emberekkel, akik fontos szerepet töltenek be az életedben! N31
Szerintem a párodnak joga van tudni erről.
Én biztosan nagyon haragudnék és alapjaiban dőlne meg a bizalmam, ha ezt utólag tudnám meg. És hidd el, idővel mindig minden kiderül!
Az orvosnak meg azért kéne tudnia, mert ez segíthet a probléma feltárásában. Ha félrevezeted, akkor nem fog tudni rendesen segíteni.
A védőnő is ki fog kérdezni, neki is hazudni fogsz?
Miért nem egyszerűbb leülni és őszintén beszélni a férjeddel?
Mitől félsz? Hogy ha kiderül, hogy X évvel ezelőtt történt ilyesmi, akkor elhagy? Tényleg olyan kapcsolatba akarsz gyereket vállalni, ahol nem csak te, de minden segítő személyt hazugságra akarsz rávenni csak azért, hogy jó színben tűnj fel a párod előtt????
Ez nem brazil szappanopera, szedd össze magad! Mondd el neki! Minél előbb, annál jobb!
Mindenképp mondd el, az orvosnak és a férjednek is.
Az orvosnak ha elmondod rá fogja vezetni a papírjaidra, mert ő is lehet szabadságon, betegállományban, továbbképzésen bárhol, amikor neked beavatkozást kell végezni. Fontos, hogy ha őt helyettesítik, akkor a helyettes is tisztában legyen mindennel. Másrészt nem várhatod el az orvosodtól, hogy emlékezzen mindenre amit mondasz neki.
A férjednek meg azért, hogy tőled tudja meg.
8-as jól írja. El tudod titkolni a férjed előtt, ha akarod.
Az más kérdés, hogy hogyan tervezhetsz közös életet és családot egy olyan emberrel, akivel nem vagy őszinte, akiben nem bízol???
Nekem abortuszom volt fiatalon, és alig tud róla valaki. De amikor komolyabbra fordult a kapcsolatunk a (most már) férjemmel, neki elmondtam. Akkor megbeszéltük, azóta soha nem jön szóba. Már gyerekünk is van.
Szerintem az őszinteség a legalapvetőbb dolog egy kapcsolatban.
Mindenképpen hisz ezek szerint képes vagy teherbe esni, csak valamiért nem tudott megmaradni, teljesen más kezelés szükséges.
Hogy a párod szemébe hogy tudsz belehazudni folyamatosan, az már más kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!