Elmondjam neki? Mikor? Hogyan? Terhes vagyok a főnökömtől
Ma reggel csináltam pár tesztet és mind pozitív lett.Fogalmam simcs,mit csináljak most.
A személyi asszisztense vagyok és elég régóta tart közöttünk ez a viszony,nem egy futó dolog.
Külföldön élek,a szüleimnek ezt nem mondhatom el.
Nem így terveztem,még fiatal vagyok és nekem végem.
Annyira tanácstalan vagyok,legszívesebben ki se mozdulnék a házból az életem végéig.
Nem írtam még ki kérdést,az nem én voltam.
A feleségétől nem kell tartanom,mert már külön élnek,folyamatban van a válás is.
Tudja,hogy nem voltam mással rajta kívül,ezért nehezen hinné el,hogy nem tőle van a baba.
Ha nem mozdulsz ki a házból, akkor is megszületik. Három opció maradt: 1. elveteted, 2. megtartod, 3. örökbe adod.
A döntést neked kell meghoznod. Én azt tartom korrektnek, ha az apának is van beleszólása, akkor is, ha nem az ő teste és nem tervezte a pár a babát.
Személy szerint beszélnék vele, elmondanám a tényeket és megkérdezném a véleményét. Majd ennek tudatában megvizsgálnám a saját érzéseim, és döntenék. Mielőbb, mert nagyon nem mindegy, hogy 5. héten mész abortuszra, vagy 12. héten, az utolsó pillanatban. Ha pedig megtartjátok, akkor fordul a kocka. Mielőbb cselekedj! Az életnek meg nincs vége, de ez nem az a probléma, amit érdemes/lehet halogatni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Ezekből is kaphatsz választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!