Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Elmondjam a...

Mit tegyek? Elmondjam a főnöknek? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

Szóval úgy néz ki, végre anyuka leszek:)

De. Tegnap voltam nőgyógyásznál, MINTHA a petezsák kezdeményét látta volna, de 2 hét múlva mond biztosat. Azaz május 8-án. Viszont május 14-én valószínűleg el kellene repülnöm Németországba. Elmondjam a főnöknek, hogy én inkább ezt kihagyom, mert úgy néz ki, babát várok? Görcsölgetek és a dokim azt mondta, ha semmi panaszom nincs, akkor nem látja akadályát, de ha van, akkor ne menjek. Nem tudom, mennyivel előtte lehetne lemondani a szállást és az utat... viszont ha nem megyek, el kell mondanom az igazat szerintem 1 héten belül... és még semmi nem biztos, de kockáztatni se akarok. Mit tegyek?

2013. ápr. 25. 09:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Nos ez elèg rossz helyzet.. ha minden jòl megy akkor egy kis apròság van a pocakodban.Ha mar most vannak rosszullèteid,akkor kèsőbb is lesznek.így neked kell eldöntened hogy bírni fogod-e az utazást,stb.. Ha a főnöködben van empátia-együttèrzès akkor felajánlja hogy dönthetsz mèsz vagy sem az jò lenne.Te ismered a főnököd hogy milyen ember ..sok sikert
2013. ápr. 25. 09:51
 2/10 anonim ***** válasza:

szerintem meg mond el a főnöködnek, hogy valószinűleg babát vársz és 2 hét múlva kell visszamenned a dokihoz a biztosért.

(off: az új Mt miatt is érdemes bejelentened)

ne kockáztasd a kicsi és saját magad egészségét, ha a görcsölgetés nem múlik.

ha időben szólsz, még át lehet szervezni, tudnak helyetted mást küldeni.

szorítok! :)))

2013. ápr. 25. 09:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is vagy már most mondd el, vagy ne mondd, de akkor menj el.
2013. ápr. 25. 09:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Te ismered a főnöködet, te tudod milyen, ha 100%-ig biztos vagy benne, hogy nem rúg ki akkor mondd el (akkor nem rúghat ki ha a terhesség tényét bejelented, de itt ugye még nem biztos a dolog). Én biztos megvárnám a következő ultrahangot, az is 1 héttel az utazás előtt van még, a gyermekem lenne a legfontosabb. Vagy köztes megoldás hogy 1 hét múlva elmész valahova magánba UH-ra, ha most mintha láttak volna valamit, abból 1 hét múlva már lesz valami ha baba van. Mennyi idős terhes lehetsz, mikor volt az utolsó vérzésed első napja? Egyébként a mensiszerű görcsölgetés a koraterhességben eléggé mindennapos, ha nincs vérzés mellette akkor azzal nincs gond, nyugodtan repülhetsz.
2013. ápr. 25. 10:19
 5/10 A kérdező kommentje:
márc. 15-16 az utolsó mensi, tegnapi hcg 393 (most tudtam meg). valószínű később fogant, nem?
2013. ápr. 25. 11:00
 6/10 anonim ***** válasza:
5 hét 6 napos vagy a hivatalos számítás szerint, nem biztos hogy később fogant mint középidő, de szerintem jövő hét 2. felében már kell egyértelműen petezsákot látni ha van terhesség (az nem baj ha még esetleg üres, de egyértelműen ott kell lennie).
2013. ápr. 25. 11:30
 7/10 anonim ***** válasza:
A hcg-ből ítélve igen, valószínű, hogy később fogant.
2013. ápr. 25. 13:00
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha van rá lehetőséged menj el másik orvoshoz is, lehet hogy ott jobb minőségű ultrahang van és jobban látja. Mondjuk én egy két csíkos teszt után is biztosra venném:)
2013. ápr. 25. 13:30
 9/10 A kérdező kommentje:
azt mondta a doki valszeg kesobb fogant azert nem latta egyertelmuen es h kov uh-n majd lehet ujra kell szamolni.a fonokom amugy erdekes,multi vagyunk,merev minden(ki)...nem tudom mit csinaljak.
2013. ápr. 25. 14:05
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha a tesztben nem bízol, mond el az orvosodnak a helyzetet, és kérd meg hogy küldjön vérvételre. Annak az eredménye 1-2 nap alatt megvan.
2013. ápr. 25. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!