Tanácstalan vagyok, hogy hova járjak és még sima dokim sincs mert az első elhajtott?
Figyelt kérdés
Legközelebb a Péterfy szülészetre kell mennem 12.héten hüvelyi ultrahangra. Utána mi lesz vajon a következő lépés? Vissza a nőgyógyászhoz? de a Péterfybe járok terhesgondozásra viszont Mávban szülnék.2013. ápr. 3. 11:32
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, mert másik kerületben voltam.
2013. ápr. 3. 11:37
3/8 anonim válasza:
nem mondom, hogy értem, szerintem keress a közeledben egy dokit, aki a MÁV-hoz tartozik, az én dokim pl. az I. sz. nőgy. klinikán van, de hozzánk közel rendel, oda járok hozzá.
4/8 anonim válasza:
Ha a Máv-ba szülnél mért nem oda jársz terhesgondozásra is ?
5/8 A kérdező kommentje:
mert a péterfyb utaltak, hogy helyileg odatartozok
2013. ápr. 3. 11:46
6/8 anonim válasza:
De akkor szülni is ott kell ha körzetileg oda tartozol !
7/8 anonim válasza:
Természetes, hogy "elhajtott" a doki.
Kismamagondozásra oda kell járni, ahová a lakóhelyed szerint tartozol, kivéve, ha van fogadott orvosod.
8/8 anonim válasza:
Ha x kerületben laksz, abba a kórházba járhatsz terhes gondozásra, ahová tartozol, vagyis az x kerület kórházába!!! Ott is kell szülnöd, mert oda tartozol!
Ha y kerületben szeretnél szülni, kell az y kórházban választandó egy orvost, akinek fizetsz, akihez hátat y kórházba, majd akkor szülhetsz y kórházban!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!