Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Első babás kismamák ti is...

Első babás kismamák ti is rettegtek a sima szüléstől? Én rá se merek gondolni már!

Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 14:42
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
én még nem szültem, amíg azt hittem, természetes úton fogok, nem paráztam, de császár lesz, most be vagyok ám tojva!!:)
2013. márc. 21. 14:45
 2/23 anonim ***** válasza:
Nekem természetes volt, de én a császártól féltem nagyon. Szerencsére sima szülés lett, habár nem könnyü, és utánna reménykedtem hogy a második császár lesz. de nem lett, viszont egy császáros mellé kerültem aki rengeteget szenvedett, egynapon szültünk, de én már elsö nap mentem minden felé, ö 2 napig igazán járni sem tudott.
2013. márc. 21. 14:49
 3/23 anonim ***** válasza:

Változó. Egyik percben félek, a másikban nem, de várom is, mert nehéz már így a végén... :)

Hol fogsz szülni?

2013. márc. 21. 14:50
 4/23 anonim ***** válasza:
Én is féltem, voltam ezen a tanfolyamon is, figyeltem nagyon, hogy tanuljak, meg minden. Erre császár lett, mikor megtudtam,akkor meg attól paráztam természetesen. :-)
2013. márc. 21. 14:52
 5/23 anonim ***** válasza:
pont ma beszélgetem facen egy épp nemrég szült ismerősömmel. azt mondta,hogy beadták az eda-t és megváltás volt. azóta nem félek. azt mondta h végig sms-ezte meg netezte a vajúdást,nem fájt. mire jöttek a tolófájások pont kiment a hatása, de az már ne mvolt olyan szörnyű. úgyhogy kicsit megnyugodtam. inkább a felépüléstől parázok,hogy hosszú időt vesz majd igénybe... :S
2013. márc. 21. 14:55
 6/23 A kérdező kommentje:
Karcagon fogok.A fájdalomküszöböm kb 0 :(
2013. márc. 21. 14:56
 7/23 anonim ***** válasza:
Jó neked Zsófi, én pont olyan kórházba megyek, ahol a természetesség hívei, így nem fogok érzéstelenítést kapni, és emiatt félek a szüléstől egy kicsit... Vagyis inkább a vajúdástól ...
2013. márc. 21. 14:57
 8/23 anonim ***** válasza:
Nekem a második jön pár héten belül. Nagyon féltem az elsőtől (nem a sima szüléstől, hanem úgy általában a szüléstől). Feleslegesen. Fájni ugyan fáj, de az EDA hihetetlenül jó dolog ám, a fájdalmat kikapcsolja, de az érzékelést nem, én álldogáltam meg sétáltam egészen addig amikor már sűrűn jöttek a tolók, akkor mondtam, hogy most már szüljük meg :-), és 20 perc alatt megvolt a baba. Nekem szempont volt a kórház/orvos választásánál, hogy ne kelljen aneszteziológus az EDA-hoz, hanem a dokim is beadhassa, így tuti volt, hogy ha kérek akkor kapok. De szerintem akárhol is szülsz, ha kéred nem tagadhatják meg tőled, jogod van fájdalomcsillapítással szülni.
2013. márc. 21. 15:11
 9/23 A kérdező kommentje:
A dokim az biztos hogy a legjobb a környékben,szóval bízom benne,hogy nem hagy huszon órákig szenvedni,27 hetesek lennénk,most UH után azt mondják 28-29 hetes,kicsit be is ijedtem még jobban hogy nincs már sok időm hátra!
2013. márc. 21. 15:16
 10/23 anonim ***** válasza:
79%

Erdekes, de miota terhes vagyok nem felek a szulestol, inkabb amolyan kivancsisag van bennem.

Viszont ami miatt ha lehetne a csaszart valasztanam az a baba biztonsaga miatt lenne. Nagyon felek attol, hogy lesz vmi komplikacio es serulni fog az amugy teljesen egeszseges gyerekem. Tobb ilyen pelda is van a kirnyezetben. A "szerencsesebb" meguszta egy kisebb testi serulessel, van aki viszont szellemileg sem maradt ep. Hat nekem nem eri meg az elmenyt a huvelyi szules ilyen aron. Inkabb kinlodok utana a csaszaros sebemmel.

Mondjuk felek attol is, hogy ossze vissza repedek majd es tonkre megy majd a szexualis eletem...na ettol nagyon tartok, mert alapbol nem vagyok egy libido kiralyno es feltem azt a picit is, ami van. Itt, ahol en tervezek szulni (Anglia) nincs se gatmetszes, se gatvedelem. Ha a kismama reped, akkor igy jart. :-/ Pedig inkabb vagjanak, varrjanak osze rendesen es gyogyiljak meg minthogy evekig szenvedjek utana.

2013. márc. 21. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!