Írnátok, hogy miért jobb a sima szülés, mint a császár? Más is félt a szüléstől?
Én az elsőt simán szültem, a másodikat császárral, nekem sem voltak fájások a császár előtt, de utána valami borzalom volt, a heg még most is szokott fájni, pedig már majd 2 éve volt... Az elsővel meg jól megkínlódtam, 6óra vajúdás + 2 óra szülőágyon mert nem bírtam kinyomni, végül vákuummal szedték ki, de inkább szenvednék előtte megint és ülnék csak fél fenékkel varratszedésig, mint előtte ne fájjon, aztán hetekig kínlódjak vele (mivel rosszul esett feülni-felállni, a kicsi mellettem volt éjszaka, 4 hónapos korában bírtuk beszoktatni a kiságyba úgy, hogy a férjem az ajtóban fogott, hogy ne menjek be hozzá, amikor már 40perce ordított... de megérte, mert beszokott végül) .
Az, hogy neked melyik lesz másodikra, az csak akkor fog kiderülni, ha már valahogy elindult, de hidd el, fogod érezni, ha fájásod nem is lesz, másnem elmegy a magzatvíz, aztán uzsgyi a kórházba!
#3 vagyok: igen, sajna nekem is tágabb lett, ahol a feje volt ott lehet érezni most is egy kis "öblöt", de az intim torna nagyon jól gyógyítja az ilyet. A fájást meg hidd el elfelejti utána az ember (én sem hittem, mikor mondták, de tényleg igaz)
egy barátnőmnek 4éves lesz okt-ban a nagylánya, ő császárral született, a kicsi meg június elején sima úton, úgyhogy persze, elképzelhető, hogy sima lesz neked is, ha nem válik indokolttá a császár. (én most szeretnék harmadikat, azt mondta a dokinő, hogy már nem protokoll, hogy csak azért vágnak, mert az előző is császár volt, csak akkor ha tényleg indokolt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!