Ha a nőgyógyász megmondja, hogy körülbelül mennyit vár a szülésért (70), de közben sajnos váratlanul császár lesz (ugyanannál a dokinál), akkor a császár többe vagy kevesebbe kerül, mint a természetes úton való szülés? Ti mennyit fizetettek?
Hát utolsó.....nem semmi hozzáállás. A magánorvos bemegy a szabadnapján, éjjel, lehúz veletek egy plusz műszakot, igénybe veszed a szaktudását, amikor ő nincs beosztva. Tulajdonképpen te szolgáltatást vársz el, amiért nem fizetsz.....Ha ügyeletesnél szülsz, az más, de ha bemegy a dokid, annak igenis van tarifája, mint ahogy manapság mindennek, még ha a kórház felszereléseit is használja....Ha azt is ki kellene fizetned tegyél a 70ezer mögé még egy 0-át. Ledöbbentem :( Én már attól kellemetlenül érzem magam, hogy minden nst után megvizsgál, megbeszéljük a továbbiakat, de nem fogad el semmit.
40+4 hetes kismama
Nekem az én szimpatikus,hogy kiköti mennyit kér!
Hála pénz, annyit adok, amennyire elégedett, amennyire hálás vagyok!
Ha mindennel elégedett vagyok 70.000, ha valami nem tetszett, akkor csak 50- 30.000.
Annó volt 1 epeműtétem!
Rendes volt a doki, egy ágyas szobába rakott, kivette az epém, 1 napot voltam bent, mindennoké volt, vidéken adtam neki 30.000 ft-ot, akkor az szép pénz volt!
Na rá 3 hónapra, a sebem elkezdett dagadni, fájt, kifakadt, vissza mentem, bent maradt egy varrat, kivette, de utánna nagyon rondán forrt össze, akkor megbántam hogy annyit adtam neki!
Szülésnél 7.000 volt a magánrendelés tarifája, gondoltam adok neki 70.000 szülés után.
Császár lett a vege!
Szülés után bejött 1 percre a kórterembe, megkérdezte hogy vagyok, ment is.
A nővér nézte a sebem, cserélte a kötést, adta az injekciókat.... Ajándék kosarat kaptak.
Igazából úgy ereztem a vajúdás alatt 2 óránként jött 2 percre be, a szülésznő takarította fel a hányásom 3x, vizsgált meg ült mellettem ...
50.000 kapott az orvos, mert nem éreztem azt hogy foglalkozott volna velem, varrat szedésnél kérdeztem mikor menjek kontrollramiatt mondta nem kell mennem. Kimentem a férjemhez, boríték elő, bele 50, oda adtam neki, azóta nem is voltam nála. 20- at pedig a szülésznőnek adtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!