Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik olyan nőgyógyász, aki...

Létezik olyan nőgyógyász, aki a sok folyást nem könyveli el természetes folyamatnak?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy 4-5 éve biztosan tart már és már a szexuális együttlétet sem kívánom. Most 21 éves vagyok és már nagyon elegem van belőle, hogy naponta 2x biztosan kell cserélnem betétet olyan mennyiségű folyásom van. Voltam többször orvosnál de azt mondták, hogy ne aggódjak. Általában nincs szaga, nem viszket, csak kellemetlen már!

KÉRLEK SEGÍTSETEK!

2009. márc. 20. 20:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Pedig az orvosoknak elhiheted,hogy természetes dolog.Van akinek sok van,van akinek kevés.Csökkenteni nem tudod.

Én most babát várok,napi 6 betét tuti elmegy!Jobb,ha beletörődsz,mert akkor még rosszabb lehet majd a helyzet.

2009. márc. 20. 20:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az előttem szólóval. Nekem is sok van, főleg peteérés környékén, pedig semmi bajom. Nem tudsz neki mit csinálni.
2009. márc. 20. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia,

nem akarlak elkeseríteni, de a folyás (bizonyos mértékig) igenis természetes. Egyébként pedig a folyamatos betéthasználattal nem teszel neki jót, hanem kifejezetten fenntartod a folyást. Nekem is hasonló gondom volt 22 évesen, nekem a következő dolgok váltak be.

1. Nem mosakodtam naponta intim mosakodógéllel. Tiszta vízzel megmosakodtam, megtöröltem, s kész. Intim mosakodót csak nagyon ritkán használtam.

2. Mindennapra való betétet csak a menstruáció előtti és utáni néhány napban használtam, olyankor érezhetően erősödött a folyás.

3. Volt olyan, hogy vittem magammal tiszta bugyit egy zacskóban, és napközben kicseréltem. Ha nem volt lehetőségem lemosdani, akkor egy tiszta (illatmentes!) intim törülközőkendővel megtöröltem magam, aztán jöhetett a tiszta bugyi.

Nem túl kellemes eleinte, de nekem kb. 2-3 hónap után normalizálódott a folyás. Ami a szexuális együttlétet illeti: ha felizgulsz, az bizony nedvesedéssel jár. :) Ha pedig nagyon zavar, hogy előtte is "folysz", akkor gyors mosdás, s kész. Azt se felejtsd el, hogy 21 éves vagy. Ha nagyon aggódsz, menj el orvoshoz, kérj kenetvizsgálatot, abból kiderül egy s más. Sok sikert!

2009. márc. 20. 20:34
 4/7 anonim válasza:
100%
Szia! Nyugi nekem is sok van, a dokim viccesen megkérdezte, hogy puskaport szeretnék ott tárolni? Mert ha nem, akkor tökéletes, fogadjam el, hogy nekem ez jutott... :)
2009. márc. 20. 20:36
 5/7 A kérdező kommentje:

És ez a kenet vizsgálatos dolognak mi a menete?

Köszi a válaszokat persze :)

2009. márc. 27. 07:03
 6/7 anonim ***** válasza:
nekemis több van, nekemis volt kenetvizsgálat. az annyi h mintátvesznek, elküldik laborba és mgnézik van e benne baci. nekem megnézték és semmi baci nemvoltbenne, ígyhát normális a folyás. énsem használok tisztaságit, azzal csak rontottam a helyzeten. a lactacyd-ot nivea-ra csaeréltem annak ugyanolyan a ph-ja mint a hüvelynek. időnként tengeri sós fürdőt veszek, az jót tesz. és ennyi. mostanra már nekemis kevesebb van.
2009. nov. 2. 15:54
 7/7 anonim válasza:
Én is hasonló problémával küzködök és valahányszor nőgyógyászhoz megyek, mindig megállapítja, hogy teljesen egészséges vagyok. Van egy méhszájsebem, ami okozhat nagyobb mennyiségű folyást. A második gyermekem születése után megplasztikáztatom majd. Szex után napokig alig van folyásom. Cickafarktea és zsúrló ülőfürdő sokat segít. A hüvelykenet levétele nem fáj és nagyon sok mindent megnéznek benne, én évente megyek ilyen vizsgálatra.
2009. nov. 3. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!