Mit fog csinálni a nőgyógyász? (részletesen)
Figyelt kérdés
15 vagyok, most megyek előszőr nőgyógyászhoz, nem vagyok szűz.2011. okt. 26. 08:57
1/11 anonim válasza:
2/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2011. okt. 26. 09:11
3/11 anonim válasza:
Nagyon szívesen! :) Igazán nincs mit köszönnöd, hiszem ezért van ez az oldal! :) Első voltam. Minden jót kívánok Neked! :)
4/11 anonim válasza:
Megnézni a nunidat és meg is nyalja ami azért szükséges hogy az íze alapján megállapítsa hogy fertőző betegséged van -e vagy nincs.
5/11 A kérdező kommentje:
rosszindulatú agyhalott pöts.. :)
2011. okt. 26. 22:22
6/11 anonim válasza:
Rosszindulatú? Miért? Mert egy igazságot, tényt mondtam? Lehet hogy nem a te esetedben fog előfordulni de ilyen már előfordult és elő is fog, attól mert te még nem tapasztaltad attól még más igen, és létezik ilyen. Mit gondolsz? Ha egy jó nő megy a nőgyógyászhoz aki férfi akkor szerinted az ő fejében nem fordul meg egy két dolog? Dehogynem, de ettől persze még én vagyok a rosszindulatú mert én ismerem az emberi természetet amit nem túl jó hallani. :)
7/11 A kérdező kommentje:
valószínű egy nőgyógyász a pinámat fogja nyalni, nem?!
mellesleg meg nő..
2011. okt. 28. 22:23
9/11 anonim válasza:
Attól függ -
Talán uh-val megvizsgál,megkérdezi van-e panasz
10/11 anonim válasza:
Ha van panaszod, akkor azt mondd el
Meg lehet kenetet vesz (szűrés) -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!