Valaki segítene? Folytonos hüvelygyulladásom van, és már nem tudom mit csináljak! Mi a teendő? Alul részletesen!
pedig az nagyon kellene hidd el akkor már célirányosan lennél kezelve,
ez a baj az orvosokban különben ha már másodjára visszamész már akkor kellene egy tenyésztés nem pedig itt kísérletezgetni,nekem totál tönkrevágta a szervezetemet a sok felesleges gyógyszer ,klinikára mentél már?
jah és 21 vagyok én is és kb a bajom 16 éves koromban kezdődött,elmentem dokihoz felírt vmi sz..t gombára kicsit enyhült a bajom de nem múlt el nem törődtem vele ,msot meg úgy voltam vele hoyg addig fogok visszamenni ugyanahhoz a dokihoz amíg meg nem gyógyulok,és 5 hónapig kellett felesleges kúpoznom gyógyszert szednem mire észbekapott hogy kéne egy tenyésztés,hát nem érdekes ez az egész?
és még mindig erősítem magam(immunrendszer )de már így hogy tudom hogy mi okozza okozta a bajt így már sokkal jobb!
nemibeteggondozó nincs a környékeden hol laksz? mert ott csinálnak tenyésztést,az egy dolog hogy nem nemibeterg vagy de megcisnálják,
sajnos így van ,nem szeretik ha a beteg ott okoskodik,viszont ne halogasd kérd anyukád segítségét is és mozgass meg minden követ,ha kell akkor fizess ,menj magánhoz és esetleg célozz arra kérdezd meg hogy mi lehet a hüvelyváladékban ami ezt okozza ,miért nem múlik el ,vagy konkrétan mond meg hogy eddig egyik orvos se csinált tenyésztést pedig te szeretnél ! én msot már így hogy okosabb lettem ha lenne még iylen bajom akkor megmondanám kerek perec hoyg szeretnék egy tenyésztést !hát ha ezek után kirúg ,.....,csak azért mondom hogy csináld minél hamarabb mert lehet hoyg már a be van gyulladva a méhed,és egyre feljebb megy a baci vagy ami ezt okozza.
És lehet hogy nem gomba áll a háttérben hiába tapadós avgy viszket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!