Megyek úszni és nem nagyon tudom hogy kell felhejezni egy tampont. Valaki elmondaná? (lehetőleg részletesen. ) ja és ha ez számit 13 leszek 1,5 hónap múlva.
A dobozában van egy részletes útmutató, képekkel (legalábbis az o.b. esetében, mást még nem próbáltam). Annyi, hogy kényelmes helyzetben (nekem ez speciel a berogyasztott térddel, előrehajolva állás) felhelyezed a hüvelyedbe, olyan mélyre, hogy ha mocorogsz, akkor se érezd, hogy ott van. A madzag lógjon ki, azzal tudod majd kihúzni később (volt olyan ismerősöm, aki első használatkor levágta a madzagot, mert nem tudta mire való XD).
Minit vegyél, azt biztos fel tudod helyezni, viszont ha erős a vérzésed, gyakrabban is kell cserélni. Ajánlom az ob-t mert azon van silk touch és az tényleg hasznos, mert könnyebben fel tudod helyezni, jobban csúszik.
Útmutatót még neten is találsz, ha véletlen nem lenne a dobozban.
Viszont először tényleg akkor érdemes próbálkozni, amikor erős a vérzés, úszni viszont inkább nem kéne. Amúgy se ajánlott, mert egy uszoda vizében is kellemes dolgokat lehet összeszedni, úgyhogy mindenképpen cseréld gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!