Első babás kismamák ti is rettegtek a sima szüléstől? Én rá se merek gondolni már!
jajj könyörgöm,ne a rossz dolgokon agyaljatok már! 100 szülésből kb. 2-nél van komplikáció! nem mi leszünk az a 2! így kell hozzáállni! attól nem lesz jobb,hogy olyanokon paráztok, aminek igen kicsi a valószínűsége! gondolom legnagyobb százalékunknak van saját orvosa, így olyan dokit választottunk,akiben megbízunk,nem hallunk a munkájáról rémhíreket,ért a szakmájához,elővigyázatos,stb... bízzatok benne,hogy minden tekintetben körültekintő lesz! és ne paráztassátok már magatokat feleslegesen! a szülés is könnyebb lesz, ha nem terhelitek le magatokat feleslegesen ilyen bugyutaságokkal! fel a fejjel! könnyű, gyors és problémamentes szülésünk lesz! :)
addig is: SZÚÚÚÚSZÁÁÁ! :D
Egyet értek, és bár tényleg a vajúdás lesz a kellemetlenebb része, mindent elfelejt az ember lánya, ha meglátja a kis csöppséget. Már én is azt a pillanatot várom...
38hkm
Nekem minden mensis görcsnél gyógyszert kellett bevennem, ágynak estem. Mondták is, h ha szülni fogok egyszer, nem is tudják hogy fogom bírni. Én is nagyon féltem a szüléstől, az utolsó napokban túlhordás miatt be kellett feküdnöm a kórházba, bármit megadtam volna azért h betoljanak a műtőbe és pikkpakk túl legyek rajta.
Amikor beindultak a dolgok, és bekísértek a szülőszobára, már annyira fájt és izgultam mi hogy lesz, hogy elmúltak a félelmek. Sokan mondták előtte, h higyjem el amint átlépem a szülőszoba küszöbét, minden félelem elmúlik. Akkor nem hittem, de most már tudom hogy így van :)
19 órát vajúdtam mindenféle fájdalomcsillapító nélkül, gátmetszés is volt, de így is repedtem összevissza.
Akkor azt mondtam, hogy soha többet nem jövök a szülészet közelébe se, kisfiam már 14 hónapos, bármikor végigcsinálnám megint, a nagy fájdalom ellenére is :))
Kitartás!!!
Hüvelyinek indult, császár lett. Jobb nemis lehetett volna. A hüvelyitől rettegtem, a császártól meg időm sem volt megilyedni pedig nem sürgősségi volt. :)
Nem szülnék hüvelyin, rohadtul fájt de nem maradt meg rosszemlékként csak a katéter... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!