Első babás kismamák ti is rettegtek a sima szüléstől? Én rá se merek gondolni már!
Figyelt kérdés
2013. márc. 21. 14:42
21/23 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem,hogy minden rendben lesz,ijesztget mindenki ha elhagyom magam még rosszabb lesz,de el vagyok tiltva szinte minden mozgástól,tegnap azt mondta védőnő még többet kell pihennem mint eddig,szóval csak egy kis házimunka és ennyi,meg egy kis séta.Hál istennek 28 hetesen még most híztam 1 kg-ót az utóbbi 3 hétbe,a pici ennek ellenére szépen fejlődik,sőt 27 hétről most 28-29 hetesnek mondják,emiatt nem kell aggódnom legalább,növöget rendesen!
2013. márc. 22. 09:49
22/23 anonim válasza:
Én attól féltem, hogy császározni fognak. Millió és milliárd nő végigcsinálta már. Fájdalomcsillapítás nélkül is. Minek félni tőle??
23/23 A kérdező kommentje:
Hát én tartok tőle nagyon,inkább császár...
2013. márc. 26. 10:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!