ÁEK-ban dr. Gulyás István van sima nőgyógyászati rendelésen? Ha nincs, kit ajánlanátok, akihez első,8. hetes UH-ra mehetnék?
Szia!
Én Jerger Andráshoz járok, de egy ismerősöm Fülöp dokit dicséri nagyon.
Itt nem találom a Gulyás nevet:
, így nem tudom egyébként rendel-e ez az orvos. Viszont az ultrahang menetéről nem tudok mondani sokat, nem ismerem hogyan működik ott ez a dolog.
Szívesen, örülök, hogy segített a válaszom. A Honvéd kórház honlapján:
I.sz. telephely 2012 augusztus (frissítve: 2012.08.29.) kell kattintani. A szeptemberi rendelés szerintem még nincsen fent.
Bocsi, ha jól látom ez már a szeptemberi rendelési időt tartalmazza:
Én az újpesti Sztk-ban ismertem meg őt, ott jártam hozzá, ott tudom hogyan működik a rendszer, viszont amióta elment az sztk-ból és a kórházban rendel, én az újpesti magánrendelésére járok, a kórházban még nem jártam nála, terhesgondozást is megosztva a magánrendelésén és az sztk-ban oldjuk meg. Persze, ha kéri az ember, akkor lehet menni a kórházba is, de nekem így egyszerűbb. Olyan ismerősöm van, aki nem újpesti, a magánrendelésére járt, ultrahangra és nst-re kellett mennie a kórházba, ott gond nélkül ellátta őt. Lehet a kórházban, vagy telefonon meg tudják mondani, mi a teendő ha első alkalommal megy az ember.
Aranyos, figyelmes orvos, több ismerősöm szült már nála, általában tömve van a magánrendelője, sok a páciense. Ha bármi gond, kérdés van, a telefonján el lehet őt érni (kéri is, hogy hívjuk fel akár éjjel akár nappal bármi is van). Egyéb infó, hogy a felesége az újpesti sztk-ban fogorvos. Szakmailag dicsérik, én meg vagyok vele elégedve mint orvos, mint ember egyaránt.
Remélem tudtam segíteni.
Sziasztok!
KERESS MÁST!
Az első gyermekemet nála szültem probléma nélkül, de ez nem rajta múlott, egyszerűen könnyen ment a dolog. A második gyermekem sajnos egy hónappal előbb ki akart bújni. Hétvége volt a párommal berohantunk a kórházba, mert vérezni kezdtem. Gulyást egész éjszaka nem érték el, reggel bemászott a nagyságos úr, mert egyébként is ügyelt Be se nézett hozzám, valamikor délelőtt a párom kereste fel, hogy ugyan mondjon már valamit, mint fogadott orvos (pl: mi várható, milyen kockázatok vannak, mire készüljünk stb) Két hetet voltam bent a MÁV kórházban - ahol van kb két normális nővér a többi, meg egy hányvatei, nem tőrödöm, de ez egy másik történet - hol a szülőszobán, hol kórterembe. Semmit nem mondott egyszer volt bent nálam a két hét alatt. Többször vérezetem és gyakorlatilag végig veszélyben volt a manókám és talán én is. Amikor egyik reggel szintén vérzésre ébredetem egy fiatal orvos jött be Spánik doktor - nagyon aranyos, kedves, figyelmes, szolgálatkész fiatal doki, nagy szakértelemmel - aki azt mondta, hogy elég volt, a baba egészséges minden adott a szülésre és császárral pikk-pakk megszültem (születtettek :-) ). Gulyás sem akkor sem utána nem jött be pedig dolgozott (nem mással volt elfoglalva: a párom látta, hogy kint ült a "lihegőben" és tv-t nézett a kanapén elnyúlva) Spánik doktor még vagy háromszor jött be, elküldte vizsgálatra a lepényt , hogy megnézzék mitől válhatott le később ő szedte ki a varratokat is ....mindezt ellenszolgáltatás nélkül.
Még egy: Gulyásnál a magánrendeléseken rendszeresen 2-3 órát kellett várni és Gabika drága soha nem tudott előre időpontot adni, soha nem vette figyelembe, hogy nekünk azért egy gyerekkel nehezebb összeszervezni a vizsgálatokat ( nem előnyt akartunk csak azt, hogy ne este nyolcra adjon időpontot, azért mert ő csak sorrendben képes a jelentkezőket beírni)....azért alkalmanként 11000 Ft-ért némi törődést már csak elvárhatnánk. Szó mi szó NEM AJÁNLOM menjetek inkább Spánik doktorhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!