Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tanácstalan vagyok, vélemények...

Tanácstalan vagyok, vélemények, tapasztalatok?

Figyelt kérdés
25 hetes vagyok,a dr frontit írt fel a méhszáj miatt(ujjkúpnyira nyitva)2x1én mégsem merem szedni,valaki hasonló cipőben?magnézium citritet szedek napi 3x1et.
2013. márc. 11. 11:07
 1/8 anonim ***** válasza:
Összehúzódásaid is vannak? A terhesség második trimeszterében már használható ez a gyógyszer. Ma már ha egy gyógyszernél nem írják kifejezetten, hogy várandósság alatt tilos a szedése, nem okoz problémát. Az orvos gondolom szigorú fekvést is előírt. Nyugalomra és sok pihenésre van szükséged. A Frontin segít "megülni a fenekeden".
2013. márc. 11. 11:19
 2/8 anonim ***** válasza:

sztem azért kapta a diplomáját, h. tudja mit kell felírni. ha a szavaidból jól veszem ki, akkor ezzel ellentétben te nem jártál az orvosira 5 évet, szakosodtál még 3-at és töltöttél rezidensként még egy csomót...

ha meg nem bízol benne, keress olyat, akiben igen, hisz az életeteket adod a kezébe 15 hét múlva!

2013. márc. 11. 11:26
 3/8 A kérdező kommentje:
igen vannak..féltem a babát(előző terhességnél volt egy anyuka,együtt szültünk,neki lelki okokból kellett nyugtatót szednie,amit a pszihoja írt neki,folyamatosan járt ho zzá,a baba a születése utáni 2.napon ébreszthetetlen volt,görcsös rohamai voltak..elvitték az anyukátol pic-re 3hetet volt ott,mindez a gyogyi miatt,ez nagyon mély nyomot hagyott bennem:(
2013. márc. 11. 11:29
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem fogadott dokim és nem is szeretném a kezébe adni,hacsak más választás nem adódik,de a muszáj....
2013. márc. 11. 11:31
 5/8 anonim ***** válasza:
akkor itt az ideje, hogy keress egy dokit, akiben megbízol
2013. márc. 11. 13:12
 6/8 anonim ***** válasza:
Hogyha bizonytalan vagy kérdezz meg egy másik orvost is. A seduxen más hatóanyagú, de ugyanolyan hatású. Azt régóta használják várandósoknál izomlazítóként a koraszülés megelőzésére. Ezek enyhe készítmények. A barátnős gyógyszerét pszichiáter írta fel és nem nőgyógyász. A nőgyógyász sokkal jobban ismeri az általa felírt gyógyszerek magzatra gyakorolt hatását. A barátnőd nem izomlazítónak kapta, hanem gondolom komoly betegség miatt. Ezek nem ugyanazok a készítmények.
2013. márc. 11. 13:21
 7/8 anonim ***** válasza:
Én nem szednék Frontint. Ha muszáj, akkor már inkább No-spa, Salbutamol vagy Seduxen, ezeket gyakran adják kismamáknak. Beszéld meg a dokival!
2013. márc. 11. 19:48
 8/8 anonim ***** válasza:
A No-Spa és a Salbutamol teljesen más készítmények. S hogyha már más, akkor inkább Seduxen.
2013. márc. 11. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!