Kinek mik a tapasztalatok a korai vetélésről?
Sajnálom, de nem tudok megnyugodni. Még csak 7. hetes leszek, de az hogy lehet, hogy ma egész nap próbáltam magam megnyugtatni az internet segítségével, és szó szerint minden oldal más statisztikát ír a vetélésről????
Annyira kiborultam, első terhességem és nagyon félek. Nem tudok megnyugodni, sehogy. Egy hete éjjel nappal ezen aggódok. Tudom, erre nincs statisztika, mert olvastam olyat is, hogy volt akinél a 35. Hétben volt ez a probléma. De mégis, mit tehetnék, hogy megnyugodjak egy picit?? :(
Folyamatosan olvasgatok és sajna mindenhol látok ilyen hozzászólásokat. Tudom nem kellene ezen agyalni, mi lesz velem így később?? Ha sikerül az első 12 hét, akkor meg utana azon agyalok hogy mi lesz ha legközelebb már nem lesz szívhang? Ha megszületik akkor meg azon, hogy mi van ha arra kelek az első hónapokban hogy nem lélegzik? Teljesen meg vagyok őrülve így nem lehet majd élni. Nem kifogás hogy első baba, ezt én sem érzem normálisnak. :(( szégyellem
Is magam
"Folyamatosan olvasgatok "
Na ezt fejezd be nagyon gyorsan ha nem akarsz megzakkani!!!!! És ezt komolyan mondom!!!
Nekem volt is egy missedem a nyáron, nem olvasgatok mert nincs olyan korszaka a terhessgnek amikor valamilyen oknál fogva ne történhetne meg az amit senki nem akar. Ha nem kattansz le a net ilyen fórumairól tiszta idegbeteg leszel kb már 2 hét múlva.
üdv
19hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!