Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kinek mik a tapasztalatok a...

Kinek mik a tapasztalatok a korai vetélésről?

Figyelt kérdés

Sajnálom, de nem tudok megnyugodni. Még csak 7. hetes leszek, de az hogy lehet, hogy ma egész nap próbáltam magam megnyugtatni az internet segítségével, és szó szerint minden oldal más statisztikát ír a vetélésről????

Annyira kiborultam, első terhességem és nagyon félek. Nem tudok megnyugodni, sehogy. Egy hete éjjel nappal ezen aggódok. Tudom, erre nincs statisztika, mert olvastam olyat is, hogy volt akinél a 35. Hétben volt ez a probléma. De mégis, mit tehetnék, hogy megnyugodjak egy picit?? :(

2013. márc. 10. 21:32
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hát szuper, hogy ennyire ráérsz egész nap a neten lógni, beneveznélek hozzánk egy kis veteményezésre, trágyázásra, ja meg a jövő téli tüzifát is össze kell fűrészelni. Biztos felszabadulnának egy kicsit a gondolataid, én 25 hetes vagyok, de úgy repül az idő, mintha ma teszteltem volna pozitívat.

5 kisgyerekem van + rengeteg dolgom,komolyan örülök, hogy nem érek rá agyalni. Szerintem neked se kéne, kösd le magad valamivel.

2013. márc. 11. 07:45
 12/15 A kérdező kommentje:

19 hetes kismama, hány hetesen volt neked a missed ab? Látszik már a poci?

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, teljesen igazatok van.

Ma megyek ultrahangos vizsgálatra :)

Befejeztem az internet bújását! Lefoglalom magam valami hasznos dologgal!

2013. márc. 11. 08:57
 13/15 anonim ***** válasza:

12 hetes UH állapította meg a doki, hogy elhalt a magzat. S semmi előjel nem volt. Nem véreztem , nem görcsöltem semmi. Tehát ha görcsölsz rajta ha nem, megtörténhet a baj, de csak a saját életedet keseríted meg azzal, ha egyfolytában ezen malmozol. Én is aggódtam a jelenleginél rendesen az első 12 hétben, de tudatosan kerültem az ilyen fórumokat, illetve tudatosan foglalkoztam minden mással. Tedd ez te is! Én múltkori terhességemnél számolgattam a napokat, mikor mennyi idős vagyok, mindennap azzal kezdtem, de a mostaninál teljesen másképp kezdtem. Abbahagytam az ilyen túzott ezzel való foglaltoskodát, mert nincs értelme. Szépen hagyd, h teljen az idő, s ne kattogj ezen!!!!! Múltkor pont egy 19 hetes kismama írta, hogy egyszerűen lállt a szíve a magzatnak. Most ha ezt magamra venném, tövig rágnám a körmeimet. Barátnőm 39. héten bement szülni, és halott babát hozott a világra.. Addig minden rendben volt. Szóval tényleg BÁRMIKOR előfordulhat a tragédia, de azt nézd hány esetben nem fordul elő ilyen!! Ilyenkor jussanak eszedbe a környezetdbe lévő pici babák, ők is mind megszülettek, a tiéd is meg fog. És PONT.

Igen már látszik, már néha érzem is a "kaparászást" odabenntről.. És annyit tehetek mint bárki más, bízok benne, hogy minden rendben lesz.

Üdv

19 hkm

2013. márc. 11. 13:42
 14/15 A kérdező kommentje:

teljesen igazad van,tegnap óta már sokkal jobban vagyok! másképp látom egy kicsit és szerintem napról napra jobb lesz :)

ma voltam uh-n, kaptam egy képet is róla :) (most először)

azt mondták élő terhesség, gratulálnak, 16mm-es petezsák és benne 2 mm-es embrió.

2013. márc. 11. 15:32
 15/15 anonim ***** válasza:

En letiltottam magam az ilyenekrol terhesseg alatt, egy horrort, vagy durva filmet se neztem meg, pedig akkor jott ki a kedvenc horroromnak a kovetkezo resze....5 honapot vartam ra, hogy megnezhessem. A parom is megtiltotta, hogy barmilyen gyerekbetetsegrol, vagy hasonlorol olvasgassak.

Es valoban, sajnos a legnagyobb hatulutoje a szulosegnek, hogy allandoan aggodunk, jobban, mint a parunkert, mint barki masert...es ez neha borzaszto.

Tiltsd le magad, de nagyon gyorsan, es ne olvasgass ilyeneket, nem szabad! Nezz vidam dolgokat, olvasgass olyanokat, amiket elottem is emlegettek.

2013. márc. 11. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!