Terhes vagyok. Elmondjam a paromnak? Bovebben lent
Figyelt kérdés
vedekezes melett estem teherbe, parom most ment el kulfoldre, hogy gyujtson a jovonk erdekeben. kicsit azonban felek, hogy elveszitem... kozben kiderult terhes vagyok... elmondjam neki? vagy igy nehezebb lesz neki ott?2012. febr. 15. 19:14
1/10 anonim válasza:
Szerintem ez nem lehet kérdés! Igen mond el neki!
Lehet nehezebb lesz neki ott, ahogy neked is itt, de ha hazajön x hónap múlva,akkor hatalmas pocakkal sétálsz ki elé az állomásra? Vagy esetleg nem akarod megtartani? Szerintem akkor is joga van tudni!
2/10 anonim válasza:
Ez fel sem merülhetne kérdésként. Akár meg akarod tartani a babát, akár nem a párodnak mindenképpen tudnia kell róla, hiszen Ő az apuka. Neki is köze van a gyerekhez.
3/10 anonim válasza:
mennyi időre ment ki? mióta vagytok együtt és mennyi idősek vagytok?
mond el neki mindenképp, tudnia kell róla
megtartod?
4/10 anonim válasza:
Mondd el, aztán döntsetek közösen. Mi sem terveztük, de életünk egyik legjobb döntése volt, hogy megtartottuk :)
5/10 anonim válasza:
Ne haragudj, de az első gondolatom, hogy hazajön egy félév múlva és te ott vagy nagy hassal, hogy meglepetés...tuti az lesz az első gondolata hogy nem tőle van:D tényleg bocsi
Komolyra fordítva a szót, mindenképp mondd el neki, tudnia kell. hány évesek vagytok?mióta vagytok együtt?
6/10 anonim válasza:
Igaza van az egyik válaszolónak. Elég idétlenül jöhet ki, ha nem mondod meg és várod haza nagy hassal, vagy egy gyerekkel. Az első gondolatom nekem is az lenne, hogy amíg kint voltam ez szépen megcsalt. Mindenképp mondd el. Hiszen szeretitek egymást, nem hiszem, hogy ne tudná kezelni ezt a helyzetet.
7/10 anonim válasza:
1.vagyok
Mi a helyzet? Elmondtad? Mit szólt?
8/10 A kérdező kommentje:
el. es nagyon orult :)
2012. febr. 23. 13:38
9/10 anonim válasza:
Gratulálok! Helyes döntés volt.
10/10 anonim válasza:
1.vagyok
Én is Gratulálok nektek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!