Aki öngyilkos az bátor vagy gyáva?
Szia! Nem TE vagy Isten, hogy azt mondd: "találkozni fog majd a lányával". Nem tudhatod...és ha nem találkozik?-akkor félrevezetted?
Ha öngyilkos lesz akkor bizton állitom, soha sem fog találkozni vele.
Ha nem lesz öngyilkos, azt meg ugye nem tudhatja senki, hogy az Úr hogyan itéli meg az ö földi életét...
Szia!
Nem elnézést kell kérned, nem kell a produkció, a szinészkedés.
Szerintem inkább te menj el ahoz a paphoz, aki ilyesmit prédikál. Mondd meg neki, hogy arrol prédikáljon, hogy ITT A FÖLDÖN mit lehetne jobban csinálni, hogyan lehet bekerülni Isten jelenlétébe, (ahogy irja a Biblia,hogy be lehet), hogyan vegyük a Szent Lelket (amit ugyancsak ir a Biblia, hogy kérhetjük és meg is kap/hat/juk ).Kiváncsi vagyok, hogy erre mit mond!!!!
Ès akkor nem kell tovább elmélkedni, hogy az ÖNGYILKOSSÀG BÀTOR CSELEKEDET- E VAGY GYÁVA.
EGYIK SEM, HANEM CSAK EGYSZERÜEN ROSSZ CSELEKEDET, amit nem engedhet meg magának senki ember fia.
Jézus sem lett öngyilkos, nem vetett véget önkezével az életének, pedig levethette volna magát a sziklárol amikor a sátán megkisértette... NEM?
nagyon könnyű azt mondani hogy gyáva, de hogyha azt éreznéd ,hogy végtelenül szomorú vagy és öngyilkos akarnál lenni akkor is azt mondanád ,hogy ilyen gyáva dolog és gyáva az is aki megteszi?
Nem hinném...
én is elvesztettem a gyermekeimet(két újszülöttet), 26 éves vagyok.
Változtass, kezdj egy teljesen új életet, költözz az ország másik felébe...
Mindenkinek megvan a baja, kisebb-nagyobb, van akin látszik, van akin nem. Ha látnál az utcán, rólam sem mondanád meg, mi történt velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!