Szüleid elváltak? Együtt vannak még? Milyen a házasságuk? Szeretik egymást, vagy csak megszokásból élnek egymás mellett?
Nem váltak el, együtt vannak, de borzalom az életem :S
Nap mint nap veszekednek, sokszor volt olyan, hogy a saját apám hozzám vágott egy vázát, ami szanaszét darabolt, így kórházba jutottam fertőzéssel rá pár napra, plusz kiszedték a porcelán darabokat a lábamból, szinte rendszeresen ver engem, anyámat is, mikor nem csinálok semmit, akkor is le vagyok szidva, meg úgy beszél velem mint egy utolsó senkiházi k_rvával... sajnos:(
Pedig még csak 13 éves vagyok, rendesen tanulok, bármikor besegítek a szüleimnek, de ez...nem élvezem az életem. inkább válnának el :(
a szüleim 25 éve boldog házasságban élnek,szeretik egymást a mai napig. Tudnak jókat beszélgetni, nevetni, eljárnak társaságba, vagy kettesben romantikázni. Sosem veszekednek nem is veszekedtek soha, csak 1-1 apró vita volt,az is nagyon ritkán. Jól megértik egymást, minden rendben van és ennek nagyon örülök. Remélem nekem is ilyen házasságom lesz majd!
22/L
Szüleim 36 éve együtt vannak! Voltak problémáik, és veszekedni is szoktak, ennek ellenére kitartanak egymás mellett, jóba-rosszban. (betegség, szegénység, stb.)
A vitákat leszámítva nem rossz a házasságuk.
30/N
"Anyum azt mondta h ez már nem szerelem ami apum és közte van. Hanem inkább már egy sokkal mélyebb kötelék. Hiába hogy már szenvedély kialudt, a szeretet ami összeköti őket csak még erősebb lett. Én inkább úgy mondanám, hogy ez már nem egy gyerek szerelem ami csak a kölcsönös(néha eltúlzott) érdeklődésre és testiségekre alapul."
Egy másik kérdésre is ez volt a válaszom, azért van idézőjelben.
Amúgy apum, többször elmondja h menyire szereti anyumat,szinte állandóan róla beszél,meg ha van rá pénz mindig vesz neki valami ajándékot,csak úgy. Anyum meg olyan aranyos, még 20 év házasság után is zavarba jön ha apu bókol neki. :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!