Párotok hogyan szokott becézni titeket?
04 06 9:54
Köszi, hogy sajnálsz, én is néha sajnálom magamat. Főleg látva a sok nyuszi - puszi düdörgős beceneveket.
Oké, csak a h*lyéket szokták sajnálni, úgyhogy hagyjátok abba!:) Így vagy úgy, de változni fog a helyzeted...
A nagy szerelemben még kicsilány voltam, később baba, majd banya, szakítás után bögyi lettem, ami nem jellemző rám. A keresztnevemen csak akkor szólít/szólított, ha mérges (volt) rám.:) (Még jóban vagyunk.)
Néhány becenév olyan kisgyerekes! Én már nem friss kapcsolatban élek, és tudom, hogy a cicamica, mókuslekvár, angyalbögyörő egy idő után elmarad. Most már konkrétan a nevén szólítom, amit először sértésnek vett, de mára inkább érzem úgy, hogy biztos lábbal állunk a talajon. Elmúlt a rózsaszín felhőn való lebegés. Ha belegondoltok, akkor inkább az a sértő, hogy a párunk nem a nevünkön szólít minket, mikor az a lényünk egy része! Máris megakar változtatni azzal, hogy egy idióta becenevet erőszakol ránk?És ma már én sem értem, hogy az emberek miért szólítják egymást emlősállatoknak!
A medve becenevű remélem nem nő:)
De!
13:29-teljesen egyetértek Veled, szívemből szóltál, és éppen ezért a "Medvét" még bevállalom.
Se lekicsinylőnek, közönségesnek, sértőnek nem érzem, sem pedig idegennek.
Mindketten ismerük a medvék életét:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!