Veletek szokott így beszélni a párotok?
Az én párom néha nagyon flegma. Már a 4.nap úgymond összeveszve aludtunk el.Mindig van valami baja, ha olyat mondok, ami neki nem tetszik, akkor azzal jön, hogy: ,,Fejezzd már be!,, És én ezt nagyon utálom, mondtam neki, hogy szokjon le erről a beszédről, erre megkaptam, hogy hagyjam a hülyeséget, ne kötekedjek.-tudni illik, hogy ő mindent kötekedésnek vesz. Tegnap pl.:puszit kértem este, erre ,,majd,, mondom állandóan azt mondod, hogy majd-ami olyan, mindig azt mondja majd-erre:,,fejezzd már be. közbe leejtettem véletlenül valamit, rögtön,,mit csinálsz?de ezt sem normálisan,mondtam neki, hogy muszáj minden este veszekedned?Erre ,,hogy meg jöjjön az eszed,,ezt vissza kérdeztem és ő azt monsta, hogy ne pofázzak. És már elegem van, hiába mondom neki, mindig úgy beszéli ki magát, hogy én legyek a rossz.
Van, akivel szokta ezt csinálni a párja?
Ha velem így beszélne, már nem lenne a párom. Az biztos kiadnám az útját.
Ha esetleg néha mikor rossz napja van és ideges még elnézném, de állandóan. Na ne...
Mióta vagytok együtt?
Össze vagytok házasodva?
Gyerek?
Ha még nem késő, akkor nagyon gyorsan otthagyni!!!
A tisztelet a legelső, legalapvetőbb egy kapcsolatban, aztán jön csak a szerelem.
Akkor nem vagyok egyedül. Az a baj, hogy nekem is tűrnöm kell még, de rossz, hogy ilyen. Mig én mindent próbálok megadni neki, addig ő..áá.
Sajnálom a barátnődet is.
3 éve vagyunk együtt, együtt is élünk, gyerek nincs. Nem tudok hova sajnos menni.
A legjobb, reggel úgy csinál, mintha semmi nem történt volna, csak én nem tudok rá mosolyogni.
Jó neked, hogy nem tudsz a pároddal veszekedni. Milyen jó lenne, ha az én párom is tudná hol a határ.
Amúgy nem vagyunk összeházasodva.
8:14es vagyok
Ezt csak ugy mondja minden ok nélkül?vagy valami olyat mondasz neki ami nem tetszik neki?sürün csinálja ezt?
Én biztos nem tűrném el, főleg a "ne pofázz" csapott meg a kérdező leírásában...És tényleg igaz, hogy a fiúk olyanok, mint az apjuk.
Szerintem semmiképp ne menj hozzá felségül :D és amint van lehetőséged, hagyd ott, különben kapcarongy leszel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!