Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Veletek szokott így beszélni...

Veletek szokott így beszélni a párotok?

Figyelt kérdés

Az én párom néha nagyon flegma. Már a 4.nap úgymond összeveszve aludtunk el.Mindig van valami baja, ha olyat mondok, ami neki nem tetszik, akkor azzal jön, hogy: ,,Fejezzd már be!,, És én ezt nagyon utálom, mondtam neki, hogy szokjon le erről a beszédről, erre megkaptam, hogy hagyjam a hülyeséget, ne kötekedjek.-tudni illik, hogy ő mindent kötekedésnek vesz. Tegnap pl.:puszit kértem este, erre ,,majd,, mondom állandóan azt mondod, hogy majd-ami olyan, mindig azt mondja majd-erre:,,fejezzd már be. közbe leejtettem véletlenül valamit, rögtön,,mit csinálsz?de ezt sem normálisan,mondtam neki, hogy muszáj minden este veszekedned?Erre ,,hogy meg jöjjön az eszed,,ezt vissza kérdeztem és ő azt monsta, hogy ne pofázzak. És már elegem van, hiába mondom neki, mindig úgy beszéli ki magát, hogy én legyek a rossz.

Van, akivel szokta ezt csinálni a párja?

2011. júl. 12. 08:06
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:
Én is szoktam reklamálni, hogy miért nem csókol meg.Mindig azt mondja majd és csak várok a majdra.
2011. júl. 12. 10:48
 22/29 A kérdező kommentje:
Ma 9:35-nem jön ki az oldal amit küldtél.
2011. júl. 12. 10:51
 23/29 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanez. Mindig nekem kell bocsánatot,kérni,akkor is ha ő bánt meg!Nekem sem jön be az oldal most,majd próbálj meg rákeresni.
2011. júl. 12. 11:01
 24/29 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm. És Te hogy bírod?
2011. júl. 12. 11:06
 25/29 anonim ***** válasza:
Szóval csak azért vagy vele, mert nincs hová menned. Szép. Ezt ő is érzi valószínűleg, meg jól ki is használja. Ne sírj ha nem lépsz. Ha pl brutálisan megverne, fogadjunk hogy kitalálnál valamit hová menjél. Ez csak kifogás. Vagy lépj, vagy ne panaszkodj. Amúgy velem nem beszél így a párom, és nem is tehetné meg, mert kitenném mint macskát szarni.
2011. júl. 12. 12:19
 26/29 A kérdező kommentje:
Nem csak azért vagyok vele!Nagyon sok mindent megtettem érte, nem volt ilyen.
2011. júl. 12. 12:58
 27/29 anonim ***** válasza:
Nagyobb Gáz,hogy mindent kitalál csak nekelljen veled testi (puszi)kontaktusba kerülnie,veszekszik,mindent kötekedésnek vezs,rád förmed,ingerült,stb:SZERETŐJE van.
2011. júl. 12. 13:13
 28/29 A kérdező kommentje:
Talán azt észre venném,ha szeretője lenne.Meló után itthon van.Amikor nyugodtság van, akkor minden oké,testi kontaktus is meg van, de mikor rájön..
2011. júl. 12. 14:09
 29/29 A kérdező kommentje:
Most olvasom a puszit.
2011. júl. 12. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!