Veletek szokott így beszélni a párotok?
Az én párom néha nagyon flegma. Már a 4.nap úgymond összeveszve aludtunk el.Mindig van valami baja, ha olyat mondok, ami neki nem tetszik, akkor azzal jön, hogy: ,,Fejezzd már be!,, És én ezt nagyon utálom, mondtam neki, hogy szokjon le erről a beszédről, erre megkaptam, hogy hagyjam a hülyeséget, ne kötekedjek.-tudni illik, hogy ő mindent kötekedésnek vesz. Tegnap pl.:puszit kértem este, erre ,,majd,, mondom állandóan azt mondod, hogy majd-ami olyan, mindig azt mondja majd-erre:,,fejezzd már be. közbe leejtettem véletlenül valamit, rögtön,,mit csinálsz?de ezt sem normálisan,mondtam neki, hogy muszáj minden este veszekedned?Erre ,,hogy meg jöjjön az eszed,,ezt vissza kérdeztem és ő azt monsta, hogy ne pofázzak. És már elegem van, hiába mondom neki, mindig úgy beszéli ki magát, hogy én legyek a rossz.
Van, akivel szokta ezt csinálni a párja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!