Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? 17 éves lány vagyok féléve vagyok a barátommal, aki 22. Mióta járunk mindig szokott néha beszélni a volt barátnőjéről, de ez eddig nem zavart. Most viszont kezd idegesíteni néha.
Az anyja ráadásul még mindig össze akarja hozni őket, most épp elhívta a csaj szalagavatójára, azzal h ő nem tudja hova kell menni. :/a csaj már hat hónapja sír utána, de eddig nem nagyon törődött vele, most viszont a csaj közölte vele h nem akarja elveszíteni, mire a barátom válasza az volt h ő se nagyon szeretné. Ebből nekem az jön h nem képes túllépni rajta. (3 évig jártak)
a másik meg az h már kétszer lefeküdtem vele, de most erőlteti azt h gumi nélkül csináljuk én meg nem akarom, m roppantul félek a terhességtől és nem szeretem a gyerekeket sem és csak addig kéne várnia amíg a fogamzásgátló hat. ő viszont ezen megsértődött. Amit nem értek hiszen ha szeretne akk elfogadná és nem erőltetné, nem?
nagyon is jól látod a dolgokat.
ebből, amit leírtál, nekem az jön le, hogy a pasi nem szeret téged, a volt barátnője hiányzik neki, a párod anyja sem szeret téged(mondjuk ez a legkevesebb)
lapát.
Micsodaaa? "ő se nagyon szeretné" elvesziteni?? Hat akkor te megis mi vagy neki? Lapatra vele de nagyongyorsan... feleves kapcsolat utan?? Erre egy korrekt valasz lett volna, megpedig az, hogy "sajnalom, mar elveszitettel, fel eve massal vagyok". Barmi egyeb valasz eseten hajitsd ki.
Ami meg a masik reszt illeti, jobban is jarsz ha kidobod, egy felelotlen hulyegyerek.
azt mondja,h próbál még jobban elszakadni tőlem és megkérdezte,h akk most mit akarok?hogy minden kapcsolatot megszakítson vele,ne is beszéljenek néha?most erre mondjam neki h igen?nem akarom korlátozni a szabadságát.....
meg ezzel a szex üggyel kapcsolatban csak annyit,h ő mondta h ált a lányok 3 hónap után engedik meg de azt is elmondta h a volt csaja mennyi idő után engedte.....nem sürgetett..meg amúgy jó vele,nincs gond "csak" ez....lehet hogy már nem tudom megítélni mi rossz és mi a jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!