Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nézitek milyen a lány háza?
Ha nem valami putriban lakik, akkor pont leszarom. A lényeg, hogy ne úgy nézzen ki mint ami össze akar dőlni, meg ne legyen büdös.
19/F
nehogy már a panelos szóljon be!
amúgy teljesen mindegy, hogy milyen a lány lakása! már az kisebb csoda lenne ha találnék egy szép-értelmes-rendes lányt, az hogy gazdag is legyen annak a valószínűsége 0! vagyis lehetetlen esemény.
a barátod inkább a bugyidat fogja nézegetni mintsem a csempét a falon... szerintem.
Abszolút nem számít. Legyen tiszta és kész.
A mi házunk se full extrás, lehetne rajta pár dolgot újítani.
A panelos egy szót se szólhat. Egy kisvárosi panel 4 milla, a kertes ház meg 13 millió, hiába van új csempe a panelba.
Egy panel 50m2-nél nem nagyobb, a családi ház meg kb 80m2-nél kezdődik.
Mielőtt felteszel egy ilyen kérdést, kérdezd meg magad, hogy TE mit válaszolnál. Valószínűleg egy fiú is ezt mondaná! Aki az alapján elítél valakit, hogy milyen a háza, az szégyellje magát! Pláne aki panelban lakik!
Ha még nagyon jó is a házuk, akkor sem szólhatja le mások otthonát... Én nem panaszkodhatom, 35 milliós házban lakom, de még soha nem volt olyan, akinek leszóltam volna az otthonát, annak ellenére, hogy voltam már cifrafosásnál is különb helyeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!