Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párotok hogyan szokott becézni...

Párotok hogyan szokott becézni titeket?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 09:23
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
85%
Anna. Pedig nem is ez a nevem, csak tudja, hogy mennyire tetszik:) Így amikor össeházasodunk, a kedvéért (is) felveszem ezt a nevet:)
2010. ápr. 6. 10:01
 22/47 anonim ***** válasza:
85%
cicus
2010. ápr. 6. 10:05
 23/47 anonim ***** válasza:
85%
IgazGyöngyHercegnő:), de gyöngye, gyöngyöm, pecek, bütyerák, pocka is vagyok:))))) 22/L
2010. ápr. 6. 10:16
 24/47 anonim ***** válasza:
79%

cica,cicám - ezeket használja leggyakrabban

ezen kívül még: szívem, drágám, asszony(ezt olyan viccesen szokta,még nem vagyok a felesége,csak a menyasszonya)

Keresztnevemen szinte sosem szólít,bár én sem őt (én általában szívemnek hívom:)

2010. ápr. 6. 10:22
 25/47 anonim ***** válasza:
85%
Shpirti, Életke ...
2010. ápr. 6. 10:23
 26/47 anonim ***** válasza:
79%

Bébi,Kicsim,Cica

21/L

2010. ápr. 6. 10:26
 27/47 anonim ***** válasza:
79%
SZÍVEM-nek szólít a leggyakrabban, néha szólít csak a keresztnevemen és néha még Cuci-nak is hív. Ha valamiért morgok (neki csak hiszti) akkor Hisztina vagyok. :)
2010. ápr. 6. 10:35
 28/47 anonim ***** válasza:
77%

Tüncsike, Kicsim, Kincsem, Baba, Bébi, Egyetlenem, Szívem, Angyalkám, Cica, Aranyom, Micike, Manó, Csöppem, Kiscsillag, Csillagom

Most hirtelen ennyi jutott eszembe. Szinte soha nem szólít a nevemen. Igaz én se őt. Legtöbbször Szívemnek, Szerelmemnek, Mackónak hívom

2010. ápr. 6. 10:45
 29/47 anonim ***** válasza:
79%
Mi a keresztnevünkön csak a szülők előtt hívjuk egymást, külömben é sokminden vagyok, sorolom: icipici cuki cica, cica, cicus, cicám, cipicápa, cirmi, cirmi-mirmi, maccccssska, kicsim, szivem, édesem, életem, szerelmem, manó,manókám (azért van a sok c-betű, mert beszédhibás vagyok, és nem tudom kimondani, csak olyan rosszul és ő eztélvezi...:) )
2010. ápr. 6. 10:46
 30/47 anonim ***** válasza:
79%
13 éve vagyunk együtt,de még sose hívott a keresztnevemen.Eleinte "Cica" voltam,később "Baba".Mióta megszületett a csemeténk,azóta "Anya",de még a Babát se felejtette el.Nekem ő Nyuszka volt mindig,eleinte kérte is,hogy ha elmegyünk vásárolni,akkor az áruház egyik sarkából ,ne kiabáljak át a másik sarkába neki,hogy Nyuszka ,mert hülyén érezte magát ezzel a becenévvel mások előtt.190 cm és 110 kg,mégse egy nyuszira hasonlít.Azóta fejlődtem,és Nyuszkin lett belőle :)Már megszokta,és nagyon szereti,ha így hívom.
2010. ápr. 6. 10:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!