Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a férjetek...

Mit szólnátok, ha a férjetek azt mondaná, nem azért házasodott meg, hogy ő végezze a házimunkát?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 8. 15:26
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
96%
én megmondanám neki, hogy mostantól a faxxal végezhető munkákat ő csinálja, a p'nával végezhetőeket én, a többit meg felesben :D
2016. ápr. 13. 01:26
 42/46 anonim ***** válasza:
100%
Hát eleve ott kezdődik, hogy nem mennék hozzá olyan emberhez, akit nem ISMEREK. Ha meg már ismerem, akkor nem megye olyanhoz hozzá, akinek ilyen nézetei vannak... szóval ilyen nem történehtne meg...
2016. ápr. 25. 19:20
 43/46 anonim ***** válasza:
0%

Megértem. Ez jogos, nem az ő dolguk, mi lányoknak meg már megint van egy másik dolgunk amit el kell végeznünk!

Most képzeld csak el, milyen lenne, ha Te szerelnéd a kocsit, vagy hogy a férjed mosogat, mos, főz!

Ez már durva...

2016. ápr. 25. 19:49
 44/46 anonim ***** válasza:
92%

"Most képzeld csak el, milyen lenne, ha Te szerelnéd a kocsit, vagy hogy a férjed mosogat, mos, főz!"

Nincs kocsink. Most elképzeltem, ahogy a párom főz, és lehet, hogy túl földhöz ragadt a fantáziám, de a képzeletemben is pont olyan, mint amikor a valóságban főz. Mondjuk mi nem vagyunk házasok, de ha azok lennénk, akkor onnantól egyikünknek se kéne házimunkát végezni, mert "nem ezért házasodtunk meg"? Akkor ki csinálná meg? Egyáltalán, van olyan ember, aki azért házasodik meg, hogy házimunkát végezhessen (téged leszámítva?) Mert így mindenki mondhatja, hogy nem azért házasodott meg...

2016. ápr. 26. 16:36
 45/46 anonim ***** válasza:
92%
43-as. Nekünk sincs kocsink. Tudom, jujjjj, de férfiatlan a párom... édes istenem. Bár mondjuk számomra nem az tesz férfivá egy férfit, hogy autót szerel meg otthon vedeli a sört a tévé előtt, amíg én munka után takarítok. Lehet, szerencsém van, amiért a párom házimunka közben is férfias marad :D.
2016. ápr. 26. 16:41
 46/46 anonim ***** válasza:
Milyen fejlemény van azóta?
2017. dec. 23. 15:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!