Mit szólnátok, ha a férjetek azt mondaná, nem azért házasodott meg, hogy ő végezze a házimunkát?
Kiakadnek rajta! Igazi bunko az a ferfi aki ilyet mond!
23/L
Azt, hogy én sem.
Vagy fogad takarítónőt ha nem hajlandó elvégezni a ráeső részt, vagy szépen közösen csináljuk ill. Felváltva, egyenlő arányban mindent, ahogy azt a normális családokban szokás :)
Szerencsére nálunk eszébe nem jutna ilyesmi a férjemnek, hozzá sem mentem volna úgy...
Jajj 23 egyem a kis szíved. Mindig olyan jót mosolygok az ilyeneken. Hiszen kvázi azzal támadod a "nőket", hogy a "férfiak" agyatlan, befolyásolható zombik, nem pedig önálló akarattal rendelkező felnőtt emberek. Csak azt nem értem soha, hogyha ez tényleg így van, akkor ez miért a "nők" hibája?
Kérdező már ne is haragudj, évek óta vele élsz (még ha anyád házában is), akkor se csinált semmit, te pedig mindig szó nélkül nyaltad fényesre a popsiját és még meg is köszönted. Mire számítottál? Aki hosszú évek alatt ennyire elkényelmesedik, azt már nem igen lehet felrázni. Persze lehet próbálkozni, és ha valamennyire értelmes az alany még sikereket is lehet elérni, de mikor visszapuncsolja magát a kegyeidbe, akkor majd kezdődik újra a semmittevés.
Mondanám, hogy hagyd ott a francba, de nyilván nem fogod...
Nem jutottunk volna el idáig.
De ha mégis kicsúszna a száján, azt mondanám, én sem azért mentem hozzá, és nem azért vállaltam vele gyereket, hogy egymagam 3 emberre dolgozzak!
Több probléma is van itt, ami messze túlmutat azon, hogy "ki vigye le a szemetet":(
- ha csinál MAGÁNAK egy szendvicset, a morzsát otthagyja az asztalon - nálatok nem szokás megkérdezni a másikat, hogy kér-e ő is valamit, ha valamelyikőtök megéhezik?
- ha felmosok, összejárja a lakást - a másik munkájának a megbecsülése vagy valami?
- szerinte az szedje le az asztalt, aki utoljára végez - az étkezés mint családi program?? Megvárni az asztalnál, míg a másik is befejezi? Ezután meg sem merem kérdezni, megköszöni-e, hogy főztél?
- nem nyír füvet - van egy rossz hírem: ha van "férfimunka / női munka felosztás", ha valami, hát ez biztos az ő térfelére esik:))
- darabokra törött poharat a gyerekkel a 6 éves gyerekkel akarta összeszedetni - no komment: de legalább a lányodat tanítsd meg, hogy nem szabad mindent eltűrni, mert a égén még ő is "elfelejti" megnevelni a férjét:S
Én nem sz*roznék: ultimátumot adnék - vagy hajlandó végre felnőttként viselkedni vagy ki van közösítve a családi életből: nincs több főtt étel (ha csak nem főz magának), nincs több kimosott ruha (ha csak nem mos magának), nincs több fűnyírás (majd lenyírja, ha egy jóindulatú szomszéd feljelenti, ha jön a parlagfűszezon), nincs több bevásárlás, ami az ő személyes használati cikkeit illeti (kedven kajái, piperecikkek, kedvenc újság stb.) Ha ezután sem kap észre vagy még ő lesz megsértődve, akkor válásig vissza a gyerekkel az anyádhoz, ha meg megvan a vagyonmegosztás, lehet újrakezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!