A férfiaknak tényleg megalázó/ciki házimunkát végezni? Bővebben lent.
Szerintem igen, mert a haverok papucsnak gondolnák.
Az én férjem is segít, nem ennyit, ezt megmondom őszintén, nem is hagynám, engem zavarna, ha mindig Ő porszívózna, mosogatna.
Szerintem is olyan a haveri köre, ahol ez a "jelenség" nem elfogadható.
Az én férjem nem szégyelli, hogy szokott segíteni. A teregetés pl. az ő feladata általában, és jobban is csinálja, mert ő türelmes, szöszmötölős típus, én meg utálom a zoknikat rendezgetni a száríton:)
Ha nagyon lemaradok, segít felmosni, vagy porszívózni is.
Nálunk inkább én szégyellem néha mások előtt, ugyanez miatt a régi beidegződés miatt, miszerint a házimunka a nő dolga.
ma 12:37 vagyok
Még annyit tennék hozzá,hogy férfias vagyok és szerintem a legtöbb ember ránázásre azt mondaná hogy ez a fikckó tuti nem csinál semmi házimunkát,még papucsnak sem nevezném magam.Inkább az emberek papucsoznának le ezért,de csak azért mert nem tudják mi az hogy valaki papucs és nincsenek tisztában vele.Az hogy valaki segít feleségének és nem csinál belőlle egy házi robotot,az nem egyenlő azzal hogy valaki papucs,ez csupán segítség és egymás élete könnyebbé tétele.Vannak munkahelyen ahol a munka után az embereknek el kell takarítani a piszkot maguk után,esetleg még fel is mosni,akkor az is papucsság ezek szerint nem?Amúgy pont lesz..srom ki mit mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!