Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányom úgy költözik külföldr...

A lányom úgy költözik külföldre, hogy semmi házimunkát nem tud elvégezni, szerintetek hogy segítsek neki?

Figyelt kérdés

21 éves, velünk lakik a mama is. Igazabol a lanyomnak soha semmit nem kellett itthon csinalni mert el lett kenyeztetve , illetve a mama mar reggel 5 kor megcsinalja a hazimunkat,a fozes az elete. Szeptemberben koltozik ki a baratjahoz Angliaba. Itthon egyutt eltek nalunk, a parja 2 honapja ment ki es viszi a lanyomat is. Ha szegyen ha nem, a parja (28 eves ) ezerszer haziasabb a lanyomnal, ami annak is koszonheto hogy o 3 evig egyedul elt es magara fozott stb..

A helyzet az,hogy a lanyom meg a tojasrantottat is elrontja, vasalni kicsit sem tud .Takaritast azt megcsinalja.

Szerintetek mi lesz ebbol? Felek igy elengedni..

2014. aug. 18. 11:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Semmi, megtanulja, ha rákényszerül. Én sem tudtam főzni, most meg jobban megy, mint anyunak.
2014. aug. 18. 11:08
 2/19 A kérdező kommentje:
Mosasnal meg azt sem tudja ,mit mivel lehet mosni. Nem is igazan erdekli sajnos.
2014. aug. 18. 11:09
 3/19 anonim ***** válasza:
90%

nem kell segíteni neki, szerinted egyetem esetében hogy költözött volna el 19 évesen? ugyanígy:) a házimunka épp az, amire mindenki képes. képes kinyitni egy könyvet és követni az utasításokat a receptekről is, ha annyira akar majd főzni. :)

szerintem mivel a barátja tök ügyes már, bele fog ő is tanulni.:)

27N

2014. aug. 18. 11:09
 4/19 anonim ***** válasza:
90%
az ilyen helyzetekre szoktam mondani, hogy hadd szokja a paraszt a szántást. vannak emberek akik rákényszerülnek, hogy korán megtanulják a házvezetést, van aki később. próbáld egy kicsit bevonni a háztartásba hogy legalább ne 0 "tudással" menjen ki.
2014. aug. 18. 11:10
 5/19 anonim ***** válasza:
91%
Nagyon jol fel fogja talalni magat. Az en anyam is mindent megcsinalt helyettem, ha akartam, ha nem. Amikor egyedul van az ember, rakenyszerul es ha elsore nem is tokeletes, majd belerazodik
2014. aug. 18. 11:11
 6/19 anonim ***** válasza:
91%
Olvasni tud a lányod? Akkor boldogulni fog. A receptkönyvekben le van írva, h kell főzni, a ruhákon és a mosószereken van mosási útmutató. Ennyi. Ha nem értelmi fogyatékos, menni fog neki.
2014. aug. 18. 11:14
 7/19 anonim ***** válasza:
72%
És akkor? Főleg ha a párja házias...nem abban a korban élünk, amikor a nőnek kell főzni, mosnia, takarítania. Majd megtanulja, a párja meg besegít.
2014. aug. 18. 11:14
 8/19 anonim ***** válasza:
86%
Meg fogja tanulni, szomorú, hogy ennyire nem bízol a lányodban, gondolom pont ezért lett ilyen önállótlan, mert soha nem mertél rábízni semmit. Ha elmegy, végre lesz alkalma megtanulni, nem kell félteni. Nekem is olyan anyukám volt, aki mindenre azt mondta, hogy nem jól csinálom, és 18 évesen elmenekültem tőle. És profi lettem.
2014. aug. 18. 11:17
 9/19 anonim ***** válasza:
88%

Megtanulja majd, mert nem fogja helyette más csinálni, hacsak nem a barátja. Jó esetben nem fogja elnézni, hogy mindent egyedül a barátja csináljon, ha viszont mégis, az lehet konfliktusforrás majd köztük, de nekik kell megoldaniuk. Ha mindkettőnek fontos a kapcsolatuk, akkor meg fogják tudni oldani a kérdést.

Nem bonyolult munkák ezek, két felnőtt ember csak el tudja látni magát.

2014. aug. 18. 11:18
 10/19 anonim ***** válasza:
58%

Mindenki így kezdte, hogy nem tudta, hogyan kell.

Majd beletanul, ha rá lesz kényszerítve.

Ha meg gond van (pl. mit mivel kell mosni, hány fokon) akkor meg felhív, vagy megkérdezi valakitől. Szája van, beszélni tud már egyedül is, gondolom :D

2014. aug. 18. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!