Hogyan mondjam el szüleimnek? :' (
hát előrrem már leírták a lényeget,de a ne úgy gondoljatok a rákra hogy bele fog halni kész vége,elkell a barátodnak is és nekedis hinnetek ,hogy meg fog gyógyulni,a barátodon is segítene,hogy ha pl este elalvá előtt azt képzelné hogy a rákot ijen kis manók pl elkezdik leszedegetni letakarítgatni..és hogy megfog gyógyulni..szóval pozitívan :)
valahol olvastam,vagy hallottam,hogy egy nőnek mell rákja volt,minden este elképzelte hogy kis manók mennek és csákánnyal szétverik a rákot és a nő egy évre rá meggyógyult,hitt benne..
sőt ha a vonzás törvényét veszem akkor is,ha a rosszat mondogatom magamnak(pl,1es lesz a dogám),akkor magamhoz vonzom a bajt (másnap a dogát ideadja a tanár és tényleg 1es) pedig tanultam,de ha azt mondogatom hogy tanultam és ötös lesz akkor tényleg ötös lesz...remélem érted a lényeget szóvall fő a pozitív gondolkodás :)
sok arőt,kitartást,és a barátodnak jobbulást :)
(bocsi a nagyon helytelen írásért,kicsit már fáradt vagyokmeg lestrapált)
14L
00:08
egy 15 éves is lehet szerelmes..
és nem megbántani a lányt..-.-""
köszönöm :) szerintem kicsit várok még h szüleim megismerjék,és utánna elmondom vhogy...:(
köszönök minden segitséget:)
Szia!
19 évesen valaki gégerákos, ilyet még nem is hallottam. Ráadásul a gégerák első vonalbeli terápiája a műtéti kezelés, vagyis a gége részben vagy teljes egészében való eltávolítása. Ilyet csináltak már a barátodnál? Vagy kezelik valahogy? Láttál erről papírt? Vagy csak azt mindták, hogy 4 év múlva meghal és kész? Nagyon sok az a 4 év. Ezt ennyire előre megmondani? És tétlenül nézni.. Szerintem itt valakit átvernek. Gyanús nekem ez a sztori nagyon..
BAKKKERRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!
15:54-nek igaza lehet! Ha az elején ismerik fel a gégerákot, akkor műtéti úton megakadályozható a továbbterjedése és ha nem a kis sejtes változat, akkor jelentős az esély a gyógyulásra. Mindazonáltal jobb ha nem abból indulunk ki, hogy valaki nem mond igazat. Egyébként a kislánynak üzenem, hogy legyen bátor és álljon ki az érzései és a szerelme mellett. Sok erőt kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!