Melyiket hagynátok jobban? Hogy a gyereketek cigányhoz vagy négerhez menjen?
Kedves 16 éves Kislány!
Majd, ha lesz annyi élettapasztalatod belátod a dolgokat. Az én szüleim is mindig azt mondták, hogy csak cigányhoz ne! És milyen igazuk van/volt. Amúgy a négerek sem különbek. Akiket ismerek normális cigányokat (nem sok) azok ki nem állhatják a fajtájukat.
Kedves kislány!Nem kell idézőjel,még az vagy.
Mitől is vagyok agreszív?Mert más a véleményem,vagy hogy igazam van?
Kár volt mégegyszer beregisztrálni,hogy megerősítsd önmagadat,mert bizony többet tudok nálad.Nem azért,mert anyuka vagyok,hanem mert kétszer többet éltem,láttam,tapasztaltam,mint te.Persze,ha bebizonyítod hogy nem így van,akkor elhiszem.
20:36ot nem kellett vna lepontozni, ő volt itt a legokosabb mégis.
Az én gyerekemnek biztos, h nem fordulna meg a fejében egik lehetőség sem, mert egészséges embert nevelnék belőle.
Miért is jobb szerintetek egy néger? mert nem látjátok,hogy milyenek,nem hallani a kultúrájukról...nem azt akarom ezzel mondani,hogy jobbak, csak úgy felvetettem...
Másik meg: nem vagyok cigánypárti...sőőőt,de rasszista sem. Igenis vannak jó emberek közöttük,akik nem tehetnek arról,hogy más bőrszínnel születtek. Ismerek ilyet,a környékünkön lakik egy cigány származású férfi a feleségével és két gyerekükkel, rendes,tiszta,dolgos család.
a kérdésre válaszolva: én nem azt nézném,hogy milyen a gyermekem párjának a bőrszíne, hanem hogy milyen ember,milyen a családja,mennyire szeretik egymást stb.
sajnos a fehér bőr sem jelent feltétlen jó embert, annyi,de annyi fehér embert ismerek,aki koszos, lusta,alkoholista, veri a feleségét stb.stb. Inkább legyen a gyerekemnek jóravaló,de más borszínű a párja,mint fehér,de rossz ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!