20:51 Anyád nem szégyell?! Dehát majd tanulsz a saját károdból ...
2010. ápr. 1. 20:56
32/64 anonim válasza:
Négerhez.
2010. ápr. 1. 20:58
33/64 anonim válasza:
Kedves 16 éves kislány.Majd akkor ha lesz gyermeked, jó?
Ennyi idősen még én is piszok nagy liberális voltam....
2010. ápr. 1. 21:01
34/64 anonim válasza:
hihi!!Képzeld nem szégyel!Miért is kéne??Azért mert leírtam a véleményem??hmm??Az a durva h a mai világban milyen primitív, bunkó emberek vannak!!!Nekem is nagyon sok bajos cigánnyal volt dolgom de tényleg nem kéne általánosítani!!!!!Mert ez elég durva h vki ilyet ír h nem emberhez méltó....Hát mit képzel az ilyen magáról???Én nem ítélem el őket..Mert sok olyan cigány embert ismerek akik rendesen dolgoznak stb. stb...És kedves kérdező nem neked szántam a patkány szót...bocsii
2010. ápr. 1. 21:01
35/64 anonim válasza:
mindegy csak jó családból származon,jó példa legyen elötte és eltudja a fízetéséböl tartani a családját,tanult,dolgos legyen.
a néger mesziröl jött azt mond amit akar aztán eltünik,gyerekkel v. gyereknélkül,vissza megy az országába...
2010. ápr. 1. 21:02
36/64 anonim válasza:
Úristen! Én komolyan kezdek aggódni, az emberekért! Normálisan válaszolok, erre egyből egy dühös, agresszív anyuka nekem esik! Mi lesz még itt? Lefejeztetnek, mert normális vagyok? Szép estét mindenkinek! Üdv:"16 éves kislány"
2010. ápr. 1. 21:04
37/64 anonim válasza:
Hát persze miért mit vártál!!Megszólalt a híres NAGY idős anyuka aki mindent tud és mindent lát!!!:))))És a kicsi kislányok meg semmit nem tudhatnak:)))Szupi mint általában
2010. ápr. 1. 21:08
38/64 anonim válasza:
Elmondanám neki,hogy nem tartom helyesnek,ha eltérő kultúrájú párt választ magának,mert az komoly konfliktusokat okozhat.De a döntés az övé,nem az enyém.
Vannak a cigányok között is rendese.Ők semmivel sem rosszabbak,mint a négerek.Sőt,ha valamelyik Afrikai országból valók,akkor akár katasztrófa is lehet a házasság,főleg a feleség részére.
2010. ápr. 1. 21:09
39/64 anonim válasza:
úgy veszem észre hogy a cigányról sok a tapasztalat,de a négerröl nem sok mindent tudunk ,idegen és inkább azt választja sok válaszóló .
Minden ember lehet rossz és jó .
Én nem tudok dönteni .
2010. ápr. 1. 21:09
40/64 anonim válasza:
Négerhez.
Spec nekem is tetszenek a néger pasik. Na, nem a koromfekete bantunégerek, hanem a világosabbak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!