Hogy viselkedjek helyesen az adott szituációban? A helyzet abszolút háborús, jó vége nem lesz, elmenjek?
Nagyon hosszú, de megpróbálom röviden.
28 vagyok van két gyerekem,sajnos így alakult,a férjem meghalt.
8 és 6 évesek.
Mostani párom,aki hamarosan a férjem lehetne,elvált ott az asszony lépett le és otthagyta neki a 3 fiát. 35 éves.
Mi naaaagyon szegényen éltünk,alig bírtam kilábalni a depresszióból,nincs anyagi támogatásom, betegeskedtem,a gyerekek hatalmas nyűgek voltak a nyakamban, nem bírtam rendesen öltöztetni, etetni, szórakoztatni őket.
De végül úgyahogy, lassan, nagyon szegény szintén de stabilizáltam a helyzetet.
Gyerekkozhazban ismerkedtünk meg a mostani párommal,1 év járás után osszekoltoztunk,nekem az összkeresetem havi 160 körül jön ki, neki 400..
A fiai nyílt háborúban állnak velünk, mivel "miattatok romlott le az eletszinvonalunk"..
Ágyba főbe alazzak az én gyerekeim, nem akarnak közös programokat, folyamatosan szidnak és lazadnak, féltékenyek az apjukra, haragszanak mert egyel kevesebb szobájuk van most, hiába mondjuk, ha hagynak egy kis időt, akkor elkoltozunk családihazba, nem esznek a főztombol, elrontjak az eteleim...Rohamosan romlik a kapcsolatunk, folyamatosak a szidasok, szobafogsagok, beszélgetések, igertetesek, buntetesek.. Millió módszerrel próbálkoztunk már.
Az egész azzal indult, hogy idén nem mentek el síelni penzhiany miatt.. És nyáron nem repülős Portugaliaba mennek nyaralni, hanem kocsival mennénk Olaszországba.
Mit gondoltok?
Teljesen jogosan igazuk van a barátod gyerekeinek!!!
Vitted a két gyereked és beköltöztél oda ahol neked semmi keresnivalód. Az egy dolog hogy te szétrakod a lábad az apjuknak és az most huhhh de boldog te meg leveszed a pénzét. De elégé mocskos egy hozzállás a részedről az hogy beültél a jobba és most te osztod be a dolgokat. Ha nekem lenne 2 fiatalabb testvérem és az én apámmal ezt csinálnád meg úgy elküldenélek másik ghajlatra a gyerekeiddel hogy észre se vennéd mikor kerültél oda.
Gratulálok, tanulhatnának tőled a független aranyásók!
Mondjuk számomra egészen megdöbbentő, akik azt írják, hogy a Kérdező azért van a pasival, hogy elszedje a pénzét, meg kihasználja, meg ehhez hasonlók.....
Ezek szerint ismerkedésnél neki azzal kéne indítania - sarkosítok, direkt -, hogy bocs, de mennyi a fizud, mert ha jól alakul a kapcsolatunk, akkor fontos lenne, hogy egyformán keressünk....pffff
Nehogy már!
Oké, hogy egyenjogúság meg miaszar, de nehogy már elvárás legyen, hogy a két fél pont egyenlően keressen és egyforma háttérrel rendelkezzenek!
Itt alapvetően Apukának kéne megnevelnie a két totál elkényeztetett gyerekét. Bárkivel, bármikor megeshet, hogy olyan anyagi helyzetbe kerül, hogy nincs repülős Portugália, meg síelés.... én is lejjebb kellett adjam, a gyerekeknek is kevesebb jut mint régen, mégsem hányják a szememre!
Ha Apukával neadjisten történik valami, akkor majd mennek állami gondozásba, megnézem, onnan hova mennek síelni.....
Ha jó a kapcsolatod a pároddal, akkor ezt rendbe kell szedni, nem használsz ki senkit, Te is ugyanúgy adsz, itt a gyerekeket kell helyrepofozni (nem szó szerint :-) ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!