Hogyan tudnék változtatni azon, hogy ne csináljak háborús övezetet a lakóteremben (magyarán kissé rendetlen vagyok) kb két perc alatt?
Nem tudom mit csinálok, de egyik percről a másikra mindig mindenhol ott teremnek a dolgaim, és nagyon zavar. Mindig igyekszem rendet tartani, szépen elrendezek mindent, de az addig tart amíg nem vagyok otthon. Ahogy haza érek, mintha felrobbanna a táskám...
Amikor volt egy együttélős párkapcsolatom, akkor érdekes módon rendet tudtam tartani a közös lakásunkban, és nagyon zavart, hogy a barátom széttúrta a szekrényt, ott hagyta a mosoatlant, eldobálta a ruháit.
Amikor anyukámmal éltem, szintén rendben tudtam tartani a szobám, sosem kellett mondani, hogy pakoljak el.
Most, hogy egyedül élek, egy redetlen disznó vagyok, és nagyon zavar, ugyan akkor úgy vagyok vele, hogy lesz*rom... Ha három napig fetreng a papucsom az asztal alatt úgyis jó. De mégis idegesít ez a szana széjjel életmód...nem értem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!