Mit lehetne tenni a fiam betegessen koszos es rendetlen?
Sajnálom! Megértem, hogy aggódsz. Főleg, hogy nyilván nem így nevelted, nem ezt látta otthon, hiszen téged zavar ez az állapot.
Nekem volt egy ilyen párom, hát ledöbbentem,mikor először mentem hozzá. Mondjuk ő magára inkább piperkőc volt, a háza meg egy koszfészek. Sajnos én nem tudtam változtatni ezen, ahogy tudom, ma is ilyen, pedig már 40 fölött van.
Abban reménykedhetsz, hogy majd egy olyan párja lesz, aki igényesebb és megteremti a tiszta környezetet, meg elvárja a fiadtól a rendszeres tisztálkodást. Én nem hiszem sajnos, hogy bármit is tehetsz, megváltozni nem fog. Őt ez nem zavarja, el is mondta. Ha veszekszel vele emiatt, csak a kapcsolatotok romlik meg, de más nem igen fog történni. Vagy átmész hozzá néha rendet rakni, takarítani, természetesen ezt vele előre megbeszélve, vagy tényleg inkább ne járj át hozzá. Hívd meg inkább őt magadhoz. Ha ott látja a tisztaságot, talán elszégyelli magát.
Amíg nem lakott külön, szerintem Te takarítottál utána, és most nincs olyan, aki megtenné helyetted.
Egyébként azt mondják, hogy aki rendetlen, rumlis, az tényleg a lelki okokra vezethető vissza.
8.! De van lelki ok mögötte. Pl. ahonnan a földről lehetne enni, mindenhol tisztaság meg rend, arra mondják, hogy kényszeresség. Nyugodtan megkérdezhetsz egy pszichológust. A tökéletesség sok esetben igenis valamilyen kényszer, ami szintén belülről jön.
3évesem van, nálunk a kocsiban a földről enni lehet: kiflicsücsköt, kekszet, stb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!