Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak az én párom ilyen rendetlen?

Csak az én párom ilyen rendetlen?

Figyelt kérdés
A vőlegényem, este 6kor elmegy dolgozni, hazajön hajnal 4óra körül, alszik délig, felkel aligha csinál valamit,az ágyat bevetem, rendet teszek a szobába, és miután elmegy dolgozni folytathatom, a levetett ruhái összeszedésével mert széthajigálja, a szekrényt tárva nyitva hagyja sosem pakolna el semmit a szekrénybe ha én nem tenném, ha szólok akkor vitába torkollik az egész! Néha napján felmosogat és annyi, csak az én párom ilyen?
2013. febr. 3. 19:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem jelöl ki neki, egy terültet pl fotelt ahova leszórhatja a cuccait. Tartsa tiszteletbe, hogy a lakásba rend van, de ugyanakkor neki sem mindent pakolnia.

Nálunk működik a dolog.

2013. febr. 3. 19:29
 2/2 anonim ***** válasza:

náluk emiatt kemény nevelés folyik :)

hasonló a történet: megszáradnak a ruhák, mondom neki, pakolja el. ha addigra van egy új adag vizes ruha, akkor mennek az ágyra a cuccai. erre ő vinnyog, h ennyi erővel be is tehettem volna a szekrénybe. mire én: neked is ugyanannyi időbe és energiába kerül, nem minden az én dolgom! :P még néha döcögős, de mivel jobb neki, h a szekrényben vannak, így duzzogás után elteszi :) nem tud meghatni a hisztivel :)

ha a gyerekemet is így tudom majd nevelni, akkor asszem sok kellemetlen élménytől kímélem meg magam :)

és ahogy a mondás tartja: si vis pacem, para bellum! :)

2013. febr. 3. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!