Hogy viselkedjek helyesen az adott szituációban? A helyzet abszolút háborús, jó vége nem lesz, elmenjek?
Nagyon hosszú, de megpróbálom röviden.
28 vagyok van két gyerekem,sajnos így alakult,a férjem meghalt.
8 és 6 évesek.
Mostani párom,aki hamarosan a férjem lehetne,elvált ott az asszony lépett le és otthagyta neki a 3 fiát. 35 éves.
Mi naaaagyon szegényen éltünk,alig bírtam kilábalni a depresszióból,nincs anyagi támogatásom, betegeskedtem,a gyerekek hatalmas nyűgek voltak a nyakamban, nem bírtam rendesen öltöztetni, etetni, szórakoztatni őket.
De végül úgyahogy, lassan, nagyon szegény szintén de stabilizáltam a helyzetet.
Gyerekkozhazban ismerkedtünk meg a mostani párommal,1 év járás után osszekoltoztunk,nekem az összkeresetem havi 160 körül jön ki, neki 400..
A fiai nyílt háborúban állnak velünk, mivel "miattatok romlott le az eletszinvonalunk"..
Ágyba főbe alazzak az én gyerekeim, nem akarnak közös programokat, folyamatosan szidnak és lazadnak, féltékenyek az apjukra, haragszanak mert egyel kevesebb szobájuk van most, hiába mondjuk, ha hagynak egy kis időt, akkor elkoltozunk családihazba, nem esznek a főztombol, elrontjak az eteleim...Rohamosan romlik a kapcsolatunk, folyamatosak a szidasok, szobafogsagok, beszélgetések, igertetesek, buntetesek.. Millió módszerrel próbálkoztunk már.
Az egész azzal indult, hogy idén nem mentek el síelni penzhiany miatt.. És nyáron nem repülős Portugaliaba mennek nyaralni, hanem kocsival mennénk Olaszországba.
Mit gondoltok?
A 8-as es a 10-es egy idiota, mar bocsanat :D Eloszor is, miota penzel egy felnottet 3 kiskoru ebben a szituban?? Az apa keresi a lovet, es ha az apa ugy dont, h kotl a szerelmere es annak a gyerekere, akkor szive joga, es max az elkenyeztetett kiskolykok kevesebbet jarnak nyaralni es tobbet olvasnak, ami ingyen van...Nem nyomorogni kenyszerulnek a fiuk, hanem bakker kocsival "kenyszerulnek" nyaralni repulo helyett!! Meg a sielesrol kellett lemondani! Ez hol nyomor? Bazz, ez a luxus eletmodbol valo alabbadas, amit amugy is apuka penzelt.
10-es! Miert lenne kitartott a kerdezo? Ez a helyzet Mo-on, h ennyi a fizetes es ettol meg nem lesz vki kitartott, m kevesebbet keres.
Amugy meg, ha vmi nem tetszik nekik, akkor miert nem koltoznek az anyjukhoz???
Nem duma, hanem konkrét terv.
De nem ez a lényeg. Biztos, hogy jobban fogok keresni, ez sem kérdés.
Síelésre én könyörögtem, hogy menjenek, mi maradunk,nem lesz gond és az enyémeim megértik,az alapvető gond az volt, hogy megverték a fiam,nem is kicsit nem is nagyon, de egy szép monoklival járt egy jó ideig végül volt egy enyhülés pillanat, amikor eldontotte a párom, hogy menjen mindenki síelni, ok sielnek, mi szankozunk kirandulunk ilyesmi.
Ez még okes volt, de elkezdtek a terror a lanyomnal, hogy majd elassak a hó alá és jegmumiakent fognak ratalalni ezer év múlva, addigra már én is halott leszek.. Szegénybol alig bírtuk kiszedni, hova tűnt a lelkesedese az utazastol. Itt elegelte meg és ez lett a bünti. Pedig már fogcsikorgatva kiszamolta, hogy belefer, csak legyen béke.
Reménytelen. Nézd meg, hogy felnőtt emberek miket írnak ide neked. Ezután szerinted ezekkel a büdös kölykökkel meg lehet értetni egy ilyen szituációt?
Ezt az undorító anyagiasságot legfeljebb az apjuk tudná kiverni belőlük, de szemmel láthatóan nincsenek meg hozzá a tökei. Nyilván ezek a gyerekek sem véletlenül váltak ilyenné. Ha soha senki nem tanította őket empátiára, vagy arra, hogy nem körülöttük forog a világ, valóban érthető a reakciójuk.
Ezekből az önző kis dögökből lesznek aztán az itt kommentelgető, kérdezőt alázó s..ggfejek. Na nem mintha meglepődnék, tele van velük a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!