Az normális, ha a szüleimet abszolút nem érdekli a szexuális életem?
Mi elég nyitott család vagyunk, nálunk nem tabu a szex, a szüleim úgy neveltek, hogy ez egy teljesen természetes dolog és örömforrás is egyben. Nagyon jó a kapcsolatom a szüleimmel, bármiről tudok velük beszélni.
Simán megengedik, hogy a barátom nálunk aludjon, vagy fordítva.
Arra neveltek, hogy legyenek igényeim a barátommal szemben, tehát ne jöjjek össze akármilyen jöttment alakkal, és teljes mértékig bíznak is bennem, nem szólnak bele a dolgaimba.
Csak annyi kikötésük volt, hogy védekezzek, de ezt már olyan 13 éves koromban tudtomra adták. Innentől kezdve letojják a dolgot.
Nem is érdekli őket a dolog, épp ezért érthetetlen számomra, hogy sok szülő miért akad ki, ha a gyereke szexuális életet él.
17/L
Szerintem jófej szüleid lehetnek.Már ha ennyiből lehet megítélni.
Kérdezd meg tőlük,hogy miért nem érdeklődnek,kezdeményez anyukáddal beszélgetést egy erre alkalmas időpontban.
"Csak annyi kikötésük volt, hogy védekezzek, de ezt már olyan 13 éves koromban tudtomra adták. "
Miért akkor kezdted?
És, hogy a kérdésre is válaszoljak: Inkább örülj neki!
Szóval nem a prűd szülők vannak többségben?? Ez jó! :) Azt hittem, mert panaszkodnak páran.
Amúgy azt mondták, hogy ez nem az ő dolguk, azért nem avatkoznak bele.
Tudják, hogy van ízlésem, válogatós vagyok, és tudok mindent a védekezésről. :)
Teljesen normális, abszolút egyetértek: szerintem is így kell kezelni a dolgot.
Annyi, hogy ha neked kérdésed van, vagy te beszélni akarsz róla, akkor hallgassanak meg. (Szóval ne tabu-téma legyen, de azt írtad is, hogy nem erről van szó.)
Az én apukám szerintem a lelke mélyén még mindig azt hiszi, hogy szűz vagyok, pedig már van egy kislányom és férjnél vagyok. Előtte meg sem lehet említeni a szexet. Abszolút tabu! Anyával sokat beszéltünk róla.
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!