Az normális, hogy engem abszolut nem vonz a pia, sőt taszít?
Tudom milyen.. engem a munkahelyemen piszkálnak azzal, hogy nem iszom.
De ne hagyd, hogy rávegyenek!
Hogy a kérdésre is válaszoljak:
Persze, hogy normális. Ez a normális!
ez van, ugyanis elérik hogy nagymenőnek gondold őket. és lenéznek ha nem iszol(ha a barátaid nem is de a többség)
sztem igyál nyugodtan én is ezt teszem ,másképp szarul érzem magam a "haverokkal" .nem igaz barátok csak arra valók hogy piáljunk, de velük csak felszabadultan érzem jól magam ,ezért iszom.
Én sem iszom... hál' Istennek!
Én szeretnék sokáig élni... engem is utálnak mert nem iszom... de... ez van :)
Hát nekem nincs is szükségem "haverokra"...
Egy jó barátot szeretnék és akkor nem érdekelne senki más...
Engem is mindig piszkáltak, a végén már azt hittem, erőszakkal belém töltik -.-' De ami igazán zavart, hogy CSAK a piálásról szólt minden.
Én pia nélkül is tudtam bulizni, ők még azzal sem.
Remélem nálad jobb a helyzet, teljesen normális vagy, emiatt ne aggódj :)
23:57 nekem van egy nagyon jó barátom ,de az a gond h nem találkozhatok vele minden nap, mikor találkozunk mindig feldob meg minden, de suliba sokszor van sz.r kedvem mikor a partyarcok röhögcsélnek
18f
Úristen, hozzád mehetek feleségül?
Komolyra fordítva a szót. Én 20 éves lány vagyok, és most ősszel elkezdem az egyetemet. Nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom. Emiatt sokszor kívülállónak érzem magam. A szüleim szigorúan neveltek, nálunk nem divat az italozás. Én szeretek bulizni, táncolni, de mindezt alkohol nélkül. Sajnos azonban a gimis osztálytársaim nagy része alkohol nélkül el sem indult sehová. Számomra viszont rendkívül visszataszító és kiábrándító egy részeg látványa. Undorító ahogy az emberek pohár sörrel a kezükben részegen tántorognak és hánynak. Egyszerűen képtelen vagyok megérteni, h miért jó vkinek, ha részegen teljesen ki van szolgáltatva a másiknak. Ezért nem járok el bulizni. Ha vkinek azt mondom, h én nem iszom, akkor rögtön le is ír. Pedig én egy igazán életvidám, jókedvű lány vagyok, de én képes vagyok pia nélkül is ellazulni és mulatni ha van megfelelő társaság. Most itt az egyetem, folyamatosan szervezik az ilyen-olyan bulikat, a bulik után pedig azzal dicsekednek, h ki mennyire itta le magát. A másik téma meg, h ki hányszor szexelt a gólyatáborban (ahová szintén nem mentem). Most attól rettegek, h nem fogok "normális" társakat, barátokat találni az egyetemen. Eddig még kedvesem sem volt pontosan ezért, mert nem találtam egy olyan értelmes srácot sem, aki nem iszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!